Kereskedelem

Lidl épülhet az Egerszalóki út mellett

By 2018. május 28.4 hozzászólás
closeA bejegyzés régen lett közzétéve, tartalma emiatt már érvényét veszthette.

Pár éven belül új Lidl áruház épülhet Eger déli végében, az Egerszalóki út mellett. A feltételezhető beruházást először az üzletnyitásokról szóló pletykaoldalunkra küldte be egy olvasónk, aki ezzel felkeltette az érdeklődésünket, így mi is rákerestünk a részletekre.

Sok mindent egyelőre nem lehet találni, az tény viszont, hogy tavaly év végén a LIDL Magyarország Bt. valóban kérelemmel fordult az Egri Járási Hivatalhoz a “12005 hrsz-ú ingatlanra létesülő LIDL élelmiszer áruház kiszolgálásához” kapcsolódó útépítéssel. Az erről szóló hirdetmény a bejegyzés végén letölthető. Az engedély az áruházhoz kapcsolódó útra, parkolóra és egy új körforgalomra vonatkozott, utóbbi az Egerszalóki úton épülne, nagyjából 100-150 méterre a főúton nemrég átadott körforgalomtól.

X jelöli az áruház tervezett helyét

Eger második Lidl áruházára még mindenképp várnunk kell, és aki örülne egy ilyen fejlesztésnek, neki ebben a fázisban még nem is ajánljuk, hogy túlzottan beleélje magát, de ha hiszünk a nyitásra utaló jeleknek, akkor 2019-2020 környékkén már akár valóban számolhatunk az új egységgel. Ekkorra, 2020 végére ígérik az M25-ös autópálya-összekötő átadását is, ami minden bizonnyal ösztönzőleg hatott az áruházlánc terjeszkedésének előkészítésére.

Kapcsolódó letöltés

Hirdetmény útépítés engedélyezési eljárásban hozott döntésről

Szólj hozzá! 4 hozzászólás

 • Az Aldi is az M25 bevezetője mellé készül ;)

 • Balázs Szemző szerint:

  Ez a bolt létszükséglet. Árulja a sok névtelen olcsó szemetet. Ebből egy is sok, és azis teljesen felesleges.

 • Márton Elek szerint:

  Van akinek erre futja.

 • Jajj de fasza lesz istenem szerint:

  Termőföld szétbaszása,helyére egy német moslék szemetet tenni ismét.Ojj de fasza dolog ez öcsém..Igy is okádja a LIDL a sok szemetet ráadásul olyant amit nem ennének meg.
  Elég megnézni mi árukat söpörne a szánkelé.1 már van de az a egy is elég ami okádja a sok ételnek nem mondott semmitmondó okádét.Mert amit árul az minden csak nem embernek való.Zavarnám ki a faszba ezeket még az országból is az összes szemétdomb társaival együtt.De előtte még megetetném velük azt a sok moslékot amit árulnak itt pénzért

Hozzászólás írása

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .