Belvárosi rehabilitáció

Február közepétől kapható a Dobó tér

By 2014. február 4.6 hozzászólás
closeA bejegyzés régen lett közzétéve, tartalma emiatt már érvényét veszthette.

Január 21-én írtunk róla, hogy lakossági igényekre reagálva, örvendetes módon lehetőséget teremt majd a város a rehabilitáció miatt felszedett régi térkövek emlékbe történő megvásárlására. Mostanra megkaptuk a pontos részleteket is kezdeményezésről, ezzel egészítjük ki alább az akkori cikkünket:

A januárban beharangozottakkal ellentétben végül is a Városgondozás kft. telephelyén (Homok utca 26.) lehet majd megvásárolni az ép burkolólapokat, ez a változtatás a könnyebb megközelíthetőség érdekében történt. A választék a Dobó térről felszedett ún. „Fórum” lapokra terjed ki, a bazalt kocka köveket nem fogják árusítani, azt városi beruházásokhoz használják majd fel. Az ár maradt, vagyis továbbra is jelképes bruttó 100 forintért juthatunk majd hozzá a burkolólapok darabjáért, melyekből maximum 5 darab lesz vásárolható fejenként. Fizetni a helyszínen lehet majd, a pénzen túl a vevőknek pedig személyi azonosítót, illetve egri lakcímkártyát kell felmutatniuk a kövekért cserében. Az árusítás február 17-től (hétfőtől) kezdődik majd.

Szólj hozzá! 6 hozzászólás

Hozzászólás írása

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

© Egrinapok.hu 2006