Belvárosi rehabilitáció

Hónapokat csúszik a belvárosi rehabilitáció

By 2012. március 21. július 4th, 2013
closeA bejegyzés régen lett közzétéve, tartalma emiatt már érvényét veszthette.

Év elején számoltunk be róla, hogy idén márciusban több projektelemmel elindult volna a 4 milliárd forint értékű belvárosi rehabilitáció Egerben. Az eredeti tervekhez képest már ez is jelentős csúszást jelentett volna, a megyei Hírlap tegnap megjelent cikkéből viszont kiderült, hogy nem csak márciusban-, de még idén sem indul el több fejlesztés. Első beruházásként valószínűleg a Piaccsarnok mellett helyt kapó parkolóház építése kezdődhet meg, jelenlegi álláspont szerint májusban. A projektelemek többségének megvalósítása még idén nyáron, illetve idén ősszel elindulhat, a nagyberuházások viszont, így a Dobó tér, Kis Dobó tér, Dobó utca, volt Halpiac és Zalár utcák felújítása 2013 első hónapjaira tolódik át. Mindezt persze most is feltételes módban, a legoptimistább becslések alapján. A folytonos dátumtologatások egyébként lassan a határukhoz érnek, a támogatási szerződés ugyanis 2013. december 22-ig adott határidőt a projekt megvalósítására.

Aki részletesebben kíváncsi a projektelemek leírására, annak ajánljuk az ide kapcsolódó aloldalunkat, mely INNEN ELÉRHETŐ.

Hozzászólás írása

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..