Örülünk, hogy rajtunk keresztül szeretnél megosztani valamit az Eger iránt érdeklődőkkel!

Magánszemélyeknek

Beküldésednél kérjük gondolj rá, hogy elsősorban gazdasági és városképi témákkal foglalkozunk. Témajavaslatokat is szívesen fogadunk, viszont nem tudjuk garantálni, hogy mindennek a megírására lesz kapacitásunk. Cikkedet a bekezdés alatt küldheted be, vagy írhatsz nekünk emailt a blog[kukac]egrinapok[pont]hu címre.

Cikk küldés

  • Kérjük tartsd szem előtt, hogy a beérkezett cikkeket publikálás előtt átolvassuk és mérlegeljük, hogy megfelelnek-e a blogunk profiljának.
  • Nem kötelező, de célszerű megadnod, hogy tudjunk tájékoztatni a megjelenés dátumáról, vagy az esetleges meg nem jelenés okáról.
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Vállalkozásoknak

Lehetőséget biztosítunk helyi vállalkozások díjmentes bemutatkozására az alábbi megoldásokkal. Ha szeretnél élni valamelyik lehetőséggel, vagy ötleted / kérdésed van, vedd fel fel velünk a kapcsolatot a blog[kukac]egrinapok[pont]hu címen.

Bemutatkozó cikk

Ez az alap lehetőség, ami lényegében egy pr cikknek felel meg. Írj egy rövid bemutatkozást az egrieknek, hogy ki vagy Te, mit csinálsz, mitől egyedi a vállalkozásod. Csatolj képeket is.

Minta

Játék

Ha lehetőségeid- és vállalkozásod profilja engedi, javasoljuk, hogy a bemutatkozáson belül indíts egy játékot, mert így több emberhez juthatsz el. Nyitottak vagyunk a saját ötletedre, illetve mi is szívesen segítünk, hogy milyen megoldást ajánlunk.

Minta