Skip to main content
Kereskedelem

Újranyitás előtt áll a Bíboros

By 2021. szeptember 1.

Idén tavasszal említettük, hogy hamarosan újranyílik Eger egyik kultikus szórakozóhely-kocsma keveréke, a Bíboros. A belváros legnagyobb kapacitású, kétszintes, belső udvaros vendéglátóhelye közel másfél éve zárt be felújítás miatt, a munka részleteiről és az újranyitás dátumáról viszont eddig nem voltak hírek. És részletek igazából még most sincsenek, de az biztos, hogy már nagyon közel járunk a nyitáshoz, a szórakozóhely ugyanis visszaszámlálásba kezdett Facebook és Instagram felületén.

Ha tippelni kellene, valahová az egyetemi szemeszter kezdetére lőnénk be a nyitást, de a pontos dátum egyelőre még nem ismert. Ahogyan az új hely részletei sem, bár nagy vonalakban azért így is sejthető, hogy mire számíthatunk.

Ami biztos, hogy a profil egy pizzéria résszel bővül, orvosolva ezzel a szórakozóhely legnagyobb múltbéli hiányosságát, vagyis, hogy nem lehetett melegételt kapni odabent. Bizonyos még, hogy továbbra is nagy hangsúlyt fektetnek a sörfogyasztásra, 2×6 sörcsap ugyanis már minimum beköltözött az épületbe, ami aligha jelenthet rosszat. És feltételezhetjük még, hogy az újranyitást követően is a régen tapasztalt, olykor meglepően népes vendéglétszámra készülnek, a korábbi (viszonylag) kicsi pultot ugyanis egy hatalmas pult-óriásra cserélték a földszinten, ami előtt kényelmesebben kígyózhatnak majd a szomjazók.

A beltérre vonatkozó infókat a Gastro Kitchen Kft. Instagram oldaláról tudjuk, mert ilyen kicsi ez a világ… Egészen véletlenül, egészen más irányból érkezve botlottunk bele a meglepően ismerősnek tűnő helyszín fotójába, amit nézegettünk kicsit, majd rájöttünk, hogy bizony az új Bíborost látjuk magunk előtt. Érdeklődőknek javasolt tovább kattintani az oldalra néhány lesifotóért, de ennél is fontosabb a Bíboros Facebook oldalának követése további részletekért.

© Egrinapok.hu 2006