Skip to main content
Kereskedelem

Hamarosan Egerben is elérhető lehet a Wolt ételrendelés

By 2021. augusztus 8.

Üzletnyitásokról szóló pletykaoldalunkra kaptunk egy beküldést, miszerint Egerben is hamarosan elérhető lehet a Wolt szolgáltatása. Köszönjük az infót!

A Wolt területi bővítését Olvasónk arra a – valóban elég árulkodó – jelre alapozta, hogy városunk neve is megjelent az elérhető városok sorában. Egernél egyelőre még nem találhatók éttermek, ezek várhatóan a következő hetekben kerülnek feltöltésre.

„A Wolt egy finn startup, amely 2014-ben indult el Helsinkiben, 2018 májusában pedig Budapesten is megnyitottunk helyi csapatunkkal. Szeretjük a jó ételeket és minden éttermünket személyesen választottuk ki, hogy a legjobb választékot tudjuk kínálni neked. Ha rajtunk keresztül rendelsz, az ételedet követheted egészen az étteremtől az otthonodig. Fontos számunkra, hogy a Wolt használata jó élmény legyen a számodra, ezért az Ügyfélszolgálat nyitva tartási időben folyamatosan készenlétben áll, ha szükséged lenne rá.”

Wolt.com

Új üzletek Egerben

Ahogy lekerül egy üres üzlet kirakatából az eladást/kiadást jelző tábla, elindul az ötletelés, hogy mi nyílik ott.

De tényleg, mi nyílik ott? 

Segíts a kíváncsiskodó egrieknek, ha van információd, vagy tedd fel a kérdésedet, hogy megtudd, amit pár hónapon belül amúgy is megtudnál.

Tovább az oldalra