Skip to main content
Kereskedelem

Hamarosan Egerben is elérhető lesz a Spar online shop átvételi pontja

By 2021. május 28.

Az élelmiszert és napi cikkeket forgalmazó nagyobb üzletláncok közül szinte már minden szereplő kínál valamilyen formában házhoz szállítást, vagy legalább online rendelési lehetőséget, hogy a csomagunkat aztán egy megadott időpontban vegyük át. A Spar még kezdeti fázisban jár ezzel a szolgáltatásával, ám úgy tűnik, terjeszkedni fognak, és hamarosan Eger is felkerülhet a térképükre.

Egy friss álláshirdetésben az áruház most “bővülő Online shop átvételi pontjaik” közül az egri, Sas utcai üzletükbe keres “Online áru-összekészítő munkatársat”, így alighanem hamarosan nálunk is elérhető lesz ez a szolgáltatás. Az online kiválogatott termékek áruházi átvételére jelenleg mindössze Pesterzsébeten, Szentendrén, Diósdon, Tatabányán, Kecskeméten és Zalaegerszegen van lehetőség.

Arról egyelőre nincs hír, hogy az áruházi átvételi pontok bővítését követően a házhoz szállítással lefedett területet is szeretnék-e növelni. Ez a szolgáltatás most csak Budapesten és vonzáskörzetében vehető igénybe. Ennek ellenére sem kell teljesen lemondanunk viszont a házhoz érkező Spar-os árukról, tavaly december óta ugyanis már a Spar Express-ből is rendelhetünk a Netpincéren keresztül.

© Egrinapok.hu 2006