Skip to main content
Kereskedelem

Hamarosan újranyithat a Bíboros

By 2021. április 24.

Felújítási munkálatok miatt egy éve, tavaly tavasszal zárta be kapuit a belváros egyik legnépszerűbb szórakozóhely-kocsma keveréke, a Bíboros. A vendéglátóhely az egri huszon- és harmincévesek széles körében törzshelynek számított, a hivatalosan 200 főre bejegyzett befogadó képességével tökéletesen alkalmas volt koradélutáni koccintásokra, buli előtti alapozásra, buli utáni afterozásra, de az egész estét is kényelmesen el lehetett tölteni benne, annyi kivétellel, hogy ételt nem kínáltak odabent. Földszintje kocsmaként, emeleti szintje pedig inkább tánctérként szolgált, a hely gyakorlatilag minden pénteken és szombaton teltház közeli állapottal működött.

Fotó: Bíboros / Facebook

Az eltelt egy év alatt teljesen szétkapták belülről az ingatlant, felújították a tetőt, amit azóta gondosan teleszórtak napelemekkel is. A munka a végéhez közelíthet, áprilisban ugyanis közzétett egy álláshirdetést a Bíboros, amiben “Eger belvárosában újonnan nyíló igényes vendéglátó egységbe” keresnek szakképzett munkaerőt. Helyszín nincs megjelölve, de ha erről az ingatlanról van szó – és valószínűleg erről van szó – akkor jelentős átalakuláson ment keresztül a szórakozóhely: pultos mellett már péket, szakácsot és pizzaszakácsot is keresnek.

Az újranyitás dátuma egyelőre ismeretlen, érdeklődőknek ajánljuk a hely facebook oldalát követésre.

A Bíborosban még nem, máshol viszont már most is fogyaszthatunk teraszokon. Ennek fontosságáról ebben a cikkünkben szóltunk bővebben.

© Egrinapok.hu 2006