Skip to main content
Kereskedelem

Kávézó és apartmanház nyílik a Jókai utca 2. szám alatt

By 2019. augusztus 9.
closeA bejegyzés régen lett közzétéve, tartalma emiatt már érvényét veszthette.

A Jókai Mór és Kossuth Lajos utcák kereszteződésében álló 5 szintes irodaház volt már sok minden, több bank és közösségi iroda is működött benne az évek során. Végül úgy tűnik, senki nem találta meg a számításait, hiszen a kiváló elhelyezkedésű, 500 nm alapterületű ingatlan egy ideje 150 000 000 forintos áron teljes egészében eladóvá vált. Mostanra pedig meg is érkeztek az új lakók.

Az ingatlan földszintjére az Update Low Carb Shop & Specialty Coffee Bar költözik a Széchenyi utcáról, augusztus 14-15.-re tervezett nyitással. Az emeleteken HR névvel egy 14 szobás, összesen 28 ágyas apartmanház nyílik hamarosan.

Nem ez az egyetlen, relatíve nagyobb méretű szálláshely-fejlesztés a történelmi belvárosban. Üzletnyitásokról szóló pletykaoldalunkra érkezett egy beküldés, mely szerint a Tábornok-házból is szálloda lesz a Zalár utcán, erről azonban egyelőre nem ismertek részletek.


Új üzletek Egerben

Ahogy lekerül egy üres üzlet kirakatából az eladást/kiadást jelző tábla, elindul az ötletelés, hogy mi nyílik ott. De tényleg, mi nyílik ott? Segíts a kíváncsiskodó egrieknek, ha van információd, vagy tedd fel a kérdésedet, hogy megtudd, amit pár hónapon belül amúgy is megtudnál. De így megspórolhatod a kétségek közt töltött napok gyötrelmeit. Pletykaoldal üzletnyitásokról IDE KATTINTVA.

© Egrinapok.hu 2006