Skip to main content
Kereskedelem

Egyél helyit, például az eKofa.hu segítségével

By 2014. május 8.One Comment

Érdekes kezdeményezésre hívta fel az egyik sokat segítő olvasónk a figyelmünket, melyet aztán az eger.ekofa.hu cím alatt néztünk meg magunknak alaposabban.

ekofa-logoGyakorlatilag megrendelhető piaci termékekről van szó az eKofa keretében, ahol a vásárlók helyi termelőktől rendelhetik meg minden hétre az éppen vágyott cikkeket. Ez nem csak azért klassz, mert az egri-, és Eger környéki termelők némi bevételre tesznek szert, de azért is, mert az egri-, és Eger környéki éhes polgárok pedig megbízható forrásból jutnak hozzá az egészséges zöldségekhez-, gyümölcsökhöz.


Az eKofa egy közösségi felület, ahol helyi és kistérségi termelők által előállított termékeket mutatunk be és értékesítünk.

Elsődleges célunk, hogy az egri, illetve Eger környéki lakosság jó minőségű, adalék és színezőanyag mentes, egészséges élelmiszereket fogyasszon.
Ennek érdekében felkutatjuk az Eger környéki termelőket, ellenőrizzük a termelés módját minőségét, és ajánljuk fogyasztásra az arra érdemes termékeket.

Az eKofa oldalán lehetősége nyílik a vásárlónak, hogy kényelmesen, stressz mentesen válogathassanak a minőségi termékek közül.

Az E-kofa program az Egri Újságíró Egylet kezdeményezésére az EGT/Norvég Finanszírozás Mechanizmus támogatásával valósul meg.

eKofa

A rendelhető termékek választéka igen széles, csak pár példát kiemelve, a zöldségek, és gyümölcsök mellett így húskészítményekhez, gyógynövényekhez, tojáshoz, tésztákhoz és tejtermékekhez is hozzájuthatunk. Minden héten a csütörtök éjfélig leadott rendelést másnap pénteken 16:00-tól 18:00-ig az Agria Parkban, a parkoló szintjén, a mozgójárdánál lehet átvenni. További részletek: eger.ekofa.hu

Szólj hozzá! One Comment

  • Ki és milyen minőségbiztosítási rendszer alapján ellenőrzi és milyen rendszerességgel az árusokat és a termelőket . Mert kiderült hogy Budapesten a legnépszerűbb magyar piac termelőinél találták a legnagyobb szabálytalanságot .Természetesen a hazai termelést támogatni kell , mert munkahelyet megélhetést biztosít és a hazai ízek mindig finomabbak .