Skip to main content
Kereskedelem

Lipóti pékség nyílik a Széchenyi utcán

By 2014. április 18.3 hozzászólás

Hamarosan megnyitja első egri üzletét az országban már jól ismert Lipóti Pékség. A hálózat eddig elsősorban hazánk középső részében terjeszkedett, viszonylag sajátos üzletpolitikával olyan településeken is megtalálható volt, mint például Orosháza, Kiskőrös, vagy Gyöngyös, hiányzott viszont olyan településekről mint Miskolc, vagy éppen Eger. Pár napon belül városunk is csatlakozik az egyébként külföldi értékesítési pontokat is felsorakoztató üzletlistához, az egri bolt a Széchenyi-Érsek utcák sarkán nyit hamarosan.

lipotipeksegek

Lipóti Pékségek az országban

Rajtunk kívül összesen még tíz helyszínen nyit új boltot a hálózat, így Budapesten ötöt, vidéken pedig Siófokon, Veszprémben, Zalaegerszegen, Tapolcán és Keszthelyen egyet-egyet.

Lipóti Pékség – az élő hagyomány

A Lipóti Pékség filozófiája sajátos gondolkodást takar. Üzletpolitikája a „Mindent a vevőkért” jelmondatban foglalható össze. A Lipóti Pékség jelene és jövője a múlt értékeire épül. A Lipóti Pékség hisz a hagyományos, kézi gyártástechnológiában. Vallja, hogy, a tradicionális receptúrák alkalmazása, olyan minőséget biztosít termékeik számára, amellyel minden nap bátran állnak megbecsült, kedves vásárlóik elé.

A cég története 1992-ben egy kicsiny szigetközi faluban, Lipóton kezdődött, ahol Tóth József Péter megalapította a mára már országszerte ismertté vált Lipóti Pékséget. A Lipóti Pékség kezdetben csak a Lipót környéki településeket látta el termékeivel, majd 2006-ban elkezdődött az országos mintabolthálózat kiépítése. A Lipóti Pékség először Győrben, és Mosonmagyaróváron, majd 2007-ben a Tatabányai Sütőipari Vállalat átvételével Tatabányán, Érden, és Esztergomban is megvetette lábát. 2010-ben a Lipóti Pékség megnyitotta 100. mintaboltját Szombathelyen, majd megjelent Sárváron, Veszprémben és Pápán. A Lipóti Parasztkenyér híre hamarosan eljutott a fővárosba is. Napjainkban Budapesten már több,  mint 50 mintabolttal rendelkezik a Lipóti Pékség. Az évek során a Lipóti Pékség a Gyermelyi, és az Univer cégcsoporttal együttműködve elindította termékpalettájának gyártását Szomoron, és Kecskeméten. A Lipóti Pékség termékei ma már a Dél-alföldi régióban is kaphatók.

A Lipóti Pékség figyel vásárlói véleményére, és saját minőségbiztosítási rendszert működtet a már említett „Mindent a vevőkért” filozófia értelmében.

A Lipóti Pékség köszöni bizalmukat, hogy vásárlásukkal a magyar vállalkozásokat támogatták.

Lipóti Pékség

 

Szólj hozzá! 3 hozzászólás

  • Meregzacsko szerint:

    A leromlott Radi peksegnek lesz konkurenciaja.

  • Ipacs Magdi szerint:

    Kíváncsi vagyok rá, remélem nem lesz nagyon drága!

  • Jumurdzsák szerint:

    Szeretnék sok olyan „leromlott” pékséget, mint a Rádi!
    Fáj talán, hogy jókor, jó helyen (helyeken) újat hoztak?