Skip to main content
Egri zenekarok

Egri zenekarok – Lánckerék Motor Rock Band

By 2014. április 5.

Hangtárnok - A Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtár Zenei részlegének blogja

Lánckerék Motor Rock Band 2013-ban alakult meg a jászszentandrási motoros találkozón. Itt döntöttünk amellett, hogy nem maradunk meg egy műfajnál. Elég széles skáláját próbáljuk lefedni a rock zenének. A repertoárban szerepel blues, rock, heavy metal, thrash metal, és egy kevés punk is. Úgyhogy azt mondanám, motoros zenét játszunk. Főleg magyar feldolgozásokkal próbálkozunk, de teljesen saját, illetve átdolgozott zenékkel is próbáljuk megörvendeztetni a közönséget. Próbálkozni szabad. Valakinek reméljük tetszeni fog.

lanckerek

A zenekar a mostani felállását 2013 decemberében érte el, reméljük így is maradunk jó darabig. A doboknál, a vad ritmusokat Buzás „Koka” Konrád szolgáltatja, akiről nem lehet tudni semmit, de folyamatosan nyomja a rockot, és szakítja a bőröket :) (Kawasaki ER-5).  Seress Róbert „Seress”, a legifjabb tagunk a négyhúros baltát forgatja a kezében, ezzel próbálja űzni a sárkányokat, kisebb nagyobb sikerrel :) .  (yamaha virago 535). Forgács „Forgi” László, a retró cuccok őrültje, a farmermellények királya, és a felvarrók hercege. A hathúros villanygitárral hódítja a világot, a női szíveket, és MZ ETZ 250 tip. motorjával gyűri az aszfaltot. Tőzsér „Qtya” Csaba, a negyedik tag a zenekarban, énekes/gitáros pozícióban. Honda cb 650sc-vel járja a világot, de mindig ügyel rá hogy próbára hazaérjen, és a többiekkel nyomja a rockot.

Visszatérve: motorosok szeretnének motorosoknak zenélni.

És akkor a reklám ahol elérhettek minket: ArckönyvArckönyv2www
email: tozser02@hotmail.com
telefon: 06-30/503-37-66

Május 24-én mindenkit szeretettel várunk este 9-kor a Sorompó rock kocsmában egy kis bulájra. Belépés díjtalan, kilépés bizonytalan. Sör biztos hogy lesz, de az nem ingyen :) nagy, és őszinte sajnálatunkra.

lk2

© Egrinapok.hu 2006