Skip to main content
A nagy kocsmatúra

Drink Bár

By 2013. november 22.szeptember 5th, 20222 hozzászólás

A Széchenyi utca közepén található Drink Bár (Sziszi eszpresszó) első ránézésre inkább a kisebb pénzű, -igényű, ám mégis a belváros szívében kikapcsolódni vágyók kedvelt célpontja.

És mondjuk második ránézésre is az, belépve sem fogjuk hanyatt vágni magunkat a gyönyörtől, ám nincs is ezzel gond, sőt, bár ne lenne ettől rosszabb hely a belvárosban. Gyakran cserélődő, dekoratív pultos lányok, utoljára körülbelül 20 éve korhoz igazított beltér és siralmas mosdó, ami fogad, valójában ez utóbbi pont az egyetlen, amit valódi negatívumként emelnénk ki. Az árak városrésznek megfelelőek, 310 forintért már kezünkben is tarthattuk a folyékony kenyerünket. A Drink Bár legnagyobb erőssége az elhelyezkedése, viszonylag nagyméretű terasszal a sétálóutca kellős közepén, bármikor ideális helyszín egy kis kikapcsolódáshoz, és szinte tényleg bármikor, mert az utcát bentről is figyelhetjük egy nagyméretű ablaknak hála, így a tél sem lehet akadály.

 

Beltér

Közönség

Kiszolgálás

Mosdó

Ár

Igipop

5

5

4

2

Korsó Borsodi 310,-

Sasi

3

4

5

1

Átlag pontszám: 3,6

Drink bár

DSC_0364 DSC_0365 DSC_0366 DSC_0367 DSC_0368Érdekel a WC is

Szólj hozzá! 2 hozzászólás

  • Boldog Péter szerint:

    Talán a blog írója kora miatt fanyalog, de a Drink a 40-es korosztály számára kultikus hely.
    Középiskolásként, majd fiatal felnőttként egyetlen bulikezdet sem maradhatott el a „találkozunk a drinkben” megjegyzés nélkül.
    Akkoriban (80′-as évek vége, 90′-es évek eleje) mindenki betért ide.
    Hosszasan sorolhatnám azokat a művészeket, politikusokat, sportolókat akik számára ez törzshely volt.
    Számomra megtisztelő volt, amikor legelőször beülhettem az egyik bőrfotelba ( ez egy zárt rész volt, kizárólag törzsvendégek számára).
    Mindenki tudta a másik nevét, ismertük egymást amolyan klubbjellege volt.

    Most nem tudom milyen, mert már nem élek Egerben, de nem hagyom hogy „bántsák” a drinket, márcsak a szép emlékeim miatt sem :).

  • BBDB szerint:

    Csak megerősíteni tudom, mint a ’80-as évek vége – ’90-es évek eleji egri diák.