Skip to main content
Szabadidő

Tölthető a Horzsol EP

By 2013. február 20.
closeA bejegyzés régen lett közzétéve, tartalma emiatt már érvényét veszthette.

erlabeatshorzsol

Blogunk munkásságát követve talán látható, hogy stílustól függetlenül megrögzött hívei vagyunk az egri zenének, erről legnyilvánvalóbban talán a Hangtárnok blog jóvoltából íródó Egri zenekarok cikksorozatunk árulkodhat. A Szavak ereje nevű formációból átalakult ErlaBeats tevékenysége még frissnek mondható, első albumuk Horzsol címmel idén február 17-én jelent meg. Amiért gondolkodás nélkül cikket kaptak blogunkon, az a gesztus, hogy a korábbi gyakorlathoz hűen, továbbra is ingyenesen hallgatható meg és tölthető le az albumuk. Előbbihez íme egy YouTube link, utóbbihoz pedig egy Data.hu hivatkozás.

A formációt elsősorban a rap és hiphop stílusra fogékonyaknak ajánljuk, nekik viszont határozottan. A magunk részéről mi nem vagyunk a hívei, hogy trágár szavakkal lenne nyomatékosabb egy zene mondanivalója, ezt sajnos többször megfogalmaztuk magunkban az album hallgatása közben, emlékezve ezalatt rá, hogy mennyivel minőségibbnek éreztük a csapat régi szóló/duó/trió dalait, mint például a Voltam már-t, ami mindmáig nagy kedvencünk, vagy persze az Eger Rally Himnuszt, amit volt szerencsénk annak idején még nekünk feltölteni a videómegosztóra. Node, nem kritikát terveztünk írni, negatívat meg pláne nem – mindentől függetlenül nagy örömmel hallgatjuk az új szerzeményeket és bízunk a csapat további sikereiben, aktív zeneszerzésében!

Hozzászólás írása

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

© Egrinapok.hu 2006