Régi élmények

Két főiskolás fáradtságot nem ismerve vágott neki a nagy útnak, hogy feltérképezzék és megismerjék Eger kocsmáit. Túrájuk miértje a csillapíthatatlan tudásvágy volt, ami még a kénytelen sörfogyasztás gyötrelmeit is feledtetni tudta velük.

Hogy hol jártak útjuk során, azt listaszerűen a kategória oldalon, vagy elhelyezkedésileg az alábbi térképen láthatod meg, ahol a pöttyökre kattintva élményeiket is elolvashatod.

Térkép megtekintése Listaoldal megtekintése

Új élmények

Kocsmákat látogatni jó dolog. Ha te is szeretsz felfedezni helyeket, oszd meg élményeidet a mellékelt formulán és frissítsd a város kocsmaadatbázisát! Új- és már szereplő sörözőket is feltölthetsz!

Nem emlékeznél otthonról a sörözésre? Nyomtasd ki értékelőlapunkat, vidd magaddal, töltsd ki, majd lefotózva, vagy beszkennelve töltsd fel az űrlapon, és kész is vagy!

Értékelőlap letöltése

Feltöltés

Túraajánlataink

1. Bagoly túra

Az igazi kocsmatúra hagyományosan nappali műfaj, ám, ha inkább bulihangulatot szeretnénk adni neki, könnyen összerakhatunk egy esti változatot is belőle. Fiatalokra, és magukat fiatalnak érzőkre szabott esti kalandozás a belvárosban.

Kanapé Bar
Kossuth Lajos utca 13.
Hippolit Terrace
Katona tér
Artiszt
Széchenyi István utca 16.
Déjá vu
Szent János utca 1.
link
Csöpi ház
Széchenyi István utca 8.
link
Bíboros
Bajcsy-Zsilinszky utca 6.
link

2. Városnéző túra

Elszántaknak. Egész napos túra, hosszában átszelve Egert. Az út során átfogó élményt szerzünk a helyi kiskocsmákról. Kertváros, belváros, lakótelep, hétköznap ideális végigjárni az utat, hogy lássuk a helyek igazi arcát.

Vészfék söröző
Tompa Mihály utca 1.
link
Intercity
Állomás tér
link
Magyaros büfé
Grónay Sándor utca 2.
link
Betűz söröző
Széchenyi István utca 41.
link
Royal söröző
Malomárok utca 4.
link
Malom söröző
Kallómalom utca
link

3. Hegymászó túra

Ha már túra, hát legyen igazi túra! Utunkra a Hajdúhegy csúcsáról indulunk, nap közepére a belváros völgyébe érünk, majd a zárásra már a város másik oldalán, az Almagyar-dombon kerül sor. Csak jó időben induljunk, mert sokat kell sétálni!

Sport büfé
Mikes Kelemen utca 43.
link
Zöld ász söröző
Hősök utca 2.
link
Aranyszőlő
Csiky Sándor utca 35.
link
Imbisz borozó
Szent János utca 13.
link
Patronus
Céhmesterek udvara 10.
link
Aluljáró söröző
Gárdonyi Géza utca 4.
link