• Kérjük tartsd szem előtt, hogy a beérkezett cikkeket publikálás előtt átolvassuk és mérlegeljük, hogy megfelelnek-e a blogunk profiljának.
  • Nem kötelező, de célszerű megadnod, hogy tudjunk tájékoztatni a megjelenés dátumáról, vagy az esetleges meg nem jelenés okáról.
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Publikálj nálunk!

Írhatsz a városról, az -életéről, ha láttál, vagy hallottál benne valami jót, rosszat, megoszthatod az örömödet, bánatodat, tehát bármit, aminek politika nélkül köze van Egerhez! Cikkedet a blog@egrinapok.hu e-mail címre küldheted el, vagy használhatod a lap tetején elérhető funkciót is. Ha nem szeretnéd, nem kell megadnod a nevedet.

Több mondanivalód van egy cikknél?

Ha szeretnél rendszeresen publikálni, jelentkezhetsz társszerzőnek is, politikán kívül arról, annyit és akkor írhatsz, ahogy kedved tartja. Jelentkezni a balra olvasható e-mail címen tudsz – ha nem szeretnéd, nem kell megadnod a valós nevedet, így az olvasóink, és mielőttünk is anonim maradhatsz.

Mutasd magad!

Fejlesztesz, nyitsz, alkotsz valamit Egerben és örülnél neki, ha bemutatnánk? Hát még mi, hogy örülnénk neki, ha bemutathatnánk! Vedd fel velünk a kapcsolatot az első oszlopban látható címen, küldd el a közzétenni vágyott anyagot, vagy hívj el minket, hogy megnézzük, lefényképezzük, majd megírjuk a látottakat és bízz egy szebb jövőben, hogy sikerül pár emberhez eljuttatnunk a híredet!