Kereskedelem

Új egységet nyit Egerben a Kávézz.ON

By 2020. június 3.
closeA bejegyzés régen lett közzétéve, tartalma emiatt már érvényét veszthette.

Alig pár éve nyílt a Szent János utcán egy apró kávézó, pontosabban egy apró kávékiadó-ablak Kávézz.ON névvel. A kis vállalkozás úgy tűnik, jól csinál valamit, Google-ön csupa pozitív vélemény mellett az elérhető 5-ből 4,9-es értékeléssel büszkélkedik.

Az üzemeltető most új egység nyitására készül a kis kiadóablaktól nem messze, ugyanabban a háztömbben, de ezúttal a belső udvarban, a Dr. Sándor Imre utcai kijárat mellett. A Kávézz.ON név Vintage Style jelzővel egészül ki és ahogy írják, “ebben a kávézóban már nem az elvitelé a főszerep, hanem egy olyan környezet kialakítása, mellyel nappal a kedvenc forró italod , este pedig egy fantasztikus bor hangulatát élheted át”.

A kínálat is jelentősen bővül, az új helyen “saját pörkölésű kávékülönlegességekkel, háztáji szörpökkel, eredeti olasz alapanyagokból összeállított szendvicskülönlegességekkel, ínycsiklandó leves specialitásokkal és a legfinomabb magyar-, és francia borválogatásokkal” is várják a vendégeket.

Érdeklődők további infókat a Kávézz.ON Vintage Style facebook oldalán kaphatnak.

Új üzletek Egerben

Ahogy lekerül egy üres üzlet kirakatából az eladást/kiadást jelző tábla, elindul az ötletelés, hogy mi nyílik ott.

De tényleg, mi nyílik ott? 

Segíts a kíváncsiskodó egrieknek, ha van információd, vagy tedd fel a kérdésedet, hogy megtudd, amit pár hónapon belül amúgy is megtudnál. De így megspórolhatod a kétségek közt töltött napok gyötrelmeit.

Tovább az oldalra

© Egrinapok.hu 2006