closeA bejegyzés régen lett közzétéve, tartalma emiatt már érvényét veszthette.

Újabb fontos szakaszához érkezik a 2018 őszén indult, több mint 5 milliárd forint összköltségvetésű projekt, amely egyebek között az egri szennyvízcsatorna-hálózat bővítését, valamint a meglévő szennyvíztisztító szennyvízvonalának korszerűsítését célozza. A rekonstrukciós munkálatok a belvárosban folytatónak, jelentős forgalmirend-változással.

A beruházás előkésztéseként ideiglenes helyre, a Kossuth utca 6. szám elé költözött a Fellner Jakab utcai taxi állomás, ezért az itt található parkolóhelyek megszűntek, valamint lezárták a Líceum keleti oldalán található parkolóhelyeket is.

Június 2-án, kedden 12 órától egyirányú lesz a Fellner Jakab utca, amelyen csak a Kossuth Lajos utca felől a Bajcsy-Zsilinszky felé lehet majd autóval közlekedni, s kizárólag célforgalom esetén szabad behajtani. Ezzel együtt megváltozik, megfordul a Bajcsy-Zsilinszky és a Jókai utca forgalmi rendje.

Az ideiglenes forgalmi rend fenntartására várhatóan két hónapon keresztül van szükség. Eger önkormányzata kéri a lakosságot, hogy az Egészségház – Kossuth – Fellner utcai rekonstrukciós munkálatok miatti ideiglenes forgalmirend-változások és parkolóhely megszüntetések miatt kerüljék el gépjárművel a belvárost, és messzebb keressenek parkolóhelyet, vagy válasszák a kerékpáros, illetve gyalogos közlekedést.

Eger önkormányzata ezúton is kéri és köszöni az érintettek, közlekedők türelmét és megértését.

© Egrinapok.hu 2006