Fejlesztés

Már értékesítik a Talizmán kert lakópark lakásait

By 2019. szeptember 3.
closeA bejegyzés régen lett közzétéve, tartalma emiatt már érvényét veszthette.

Több lakópark is épül jelenleg Egerben, ezek közül az egyik legizgalmasabb adottságokkal kétségtelenül a Vécsey Sándor utcán helyet kapó Talizmán kert rendelkezik. Önmagában már az sem hétköznapi jelenség, hogy a történelmi belvárostól mindössze pár sarokra járunk és a látvány mégis olyan, mintha egy erdő lenne mellettünk, de ennél is különlegesebb az a tény, hogy a lakópark hátsó szomszédja konkrétan a vár lesz.

Erre a jelenleg beépítetlen területre régóta terveznek már lakóparkot építeni, mi először 2016-ban foglalkoztunk vele a blogon. Az ott bemutatott terveken végül formáltak kicsit, de lényegi változás nem történt. A beruházás keretében 42  és 107 m2 közötti méretű, 1,2,3 és 4 szobás lakások kerülnek kialakításra, összesen 21 darab. Az épület alatt mélygarázs is lesz, ennek az építése során bizonyára találtak ezt-azt a földben.

Érdeklődőknek ajánljuk a lakópark honlapját, ahol található egy virtuális séta is, megkönnyítve, hogy eljátszunk a gondolattal, milyen lenne a várral a szomszédunkban élni.

© Egrinapok.hu 2006