Kereskedelem

Újranyit a Zöld Pecsét

By 2018. október 9.1 hozzászólás
closeA bejegyzés régen lett közzétéve, tartalma emiatt már érvényét veszthette.

November elején újranyit Eger egyik kultikus borbárja, a Zöld Pecsét. A vendéglátóhely idén májusban zárt be régi helyén, az okok nem voltak nyilvánosak, és a külső szemlélőknek talán fontosak sem, a városra nézve csak az számított, hogy valahol szülessen újjá az Eger kulturális életének egyik fontos bástyáját jelentő borbár.

A Zöld Pecsétben először még kocsmatúránk során, nyitás után nem sokkal jártunk 2014-ben. Profilját akkor még kevésbé ismertük, megjelenésétől és italkínálatától viszont már akkor is odáig voltunk. Egyetlen dolgot sajnáltunk pusztán, hogy kicsit kiesett a belvárostól, így a “gyorsan üljünk be valahová” felkiáltáskor nem igazán került képbe. Most ez is megváltozik.

Úgy tűnik, meghallgatásra találtak a koncertrajongók, kézműves sör-ivók, igényes bár-vendégek, belvárosban mozgók imái, hiszen a Zöld Pecsét egyrészt újranyit, másrészt mindezt a Dr. Sándor Imre utcán teszi meg. Az újranyitással egy kicsit minden jobbnak ígérkezik. Már lesz hamburger is, ami maga a boldogság, de az Uránia lehetőségeit kihasználva jól felszerelt koncertterem is szerepel majd a kínálatban. Ahogy az újranyitásról szóló facebook posztban írják, változatlan árakkal várják a vendégeket “minden szerdán egyetemi bulival, csütörtökön különböző programokkal (kiállítás megnyitó, filmklub, közösségi programok stb.), pénteken koncertekkel vagy bulival, szombaton pedig pecsét bulival készülünk, rendszeresen.”

Szólj hozzá! One Comment

Hozzászólás írása

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

© Egrinapok.hu 2006