Fejlesztés

Társasház épül a Maczky Valér utcán

By 2018. szeptember 27. 4 hozzászólás
closeA bejegyzés régen lett közzétéve, tartalma emiatt már érvényét veszthette.

Üzletnyitásokról szóló pletykaoldalunkon jelezte olvasónk, hogy a Maczky Valér utcai, egykori kínai üzlet helyén látható építkezés eredményeként hamarosan lakások születnek majd. Rákerestünk, és valóban így van, köszönjük a súgást!

Egy társasház építése önmagában talán kevésbé izgalmas esemény, jelen esetben viszont ennél többről van szó, hiszen egészen különleges helyszínen zajlik mindez. Eger történelmi belvárosában, a műemléki házak miatt nem jellemzőek nagyobb ingatlanfejlesztések, egy-két lakás átalakításával születnek maximum új ingatlanok. Most sem új ház épül, csak átalakítást látunk, a méretek viszont jelentősen komolyabbak. 2019-es átadással hamarosan 27 új lakás születik a Dobó tértől mintegy 200 méterre.

Az ingatlanok 31-63 m2-es alapterületűek lesznek, és, ahogy írják, a mai lehetőségek szerinti, legmagasabb műszaki színvonalon valósulnak meg. Árakat egyelőre nem ismerni, aki kedvet kapott volna a vásárláshoz, neki ezt a forrásként is használt hirdetést ajánljuk.

Szólj hozzá! 4 hozzászólás

Hozzászólás írása

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..