closeEz a bejegyzés régen lett közzétéve, tartalma emiatt már érvényét veszthette.

Miniszteri elismerő oklevelet vett át Eger Civil Ünnepének megnyitóján Bodnár Gábor, az Egri Közszolgáltatások Városi Intézményének igazgatója, több évtizedes, kimagasló tevékenysége elismeréseként. A prof. Dr. Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere által aláírt elismerésre Nyitrai Zsolt, Eger és térsége országgyűlési képviselője terjesztette fel a köztiszteletben álló egri szakembert, az oklevelet az egri eseményen Habis László polgármester nyújtotta át Bodnár Gábornak.

Ugyancsak – hagyományos módon – Eger Civil Ünnepén adja át Eger polgármestere a Közgyűlés által adományozott, „Pro Agria” szakmai díjat. Az elismerést az Egri Civil Kerekasztal javaslata alapján 2018-ban, kiemelkedő civil tevékenysége alapján Dr. Nagy Árpád, az Egri Testedző Club elnöke kapta. A helyi kitüntetések adományozásáról szóló önkormányzati rendelet szerint a „Pro Agria” szakmai díjból évente egy adományozható a civil szférában tevékenykedő szervezet, vagy személy részére, melyre ajánlást bárki tehet. A díjra – a jól bevált egri gyakorlat szerint – a Civil Kerekasztal elnöke nyújtotta be a javaslatot, melyről Eger Közgyűlése a 2018. augusztusi ülésen döntött.

Hozzászólás írása

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..