Közlekedés

Év végéig nem járnak közvetlen vonatok Eger és Budapest között

By 2018. augusztus 21. 10 hozzászólás
closeA bejegyzés régen lett közzétéve, tartalma emiatt már érvényét veszthette.

Meglepő fordulattal találkozhattak, akik a vonatok menetrendjét böngészték mostanában: szeptember 9-től november 15-ig megszűnik ugyanis a közvetlen vasúti összeköttetés Eger és Budapest között.

Jelenleg 8-8 közvetlen vonat jár a két város viszonylatában, a menetrend szerint ezekből csak az Egerből 4:30-kor, Budapestről pedig 4:38-kor induló marad meg a folytatásban. A kieső vonatok továbbra is a megszokott időpontokban indulnak, tehát Egerből minden páratlan órában, ezek viszont szeptembertől már csak Füzesabonyig közlekednek. Itt jellemzően 3 perc van átszállásra a következő, Budapestre tartó IC-re. A menetidő érdemben nem növekszik, az út továbbra is 2 órát vesz igénybe, illetve nincs változás a jegyárban sem.

A jelenleg zajló pályafelújítási munkák miatt az idei év nagy részében módosított menetrenddel- és többször jelentős késéssel közlekedtek az egri vonatok Budapestre. November közepétől a jelenlegi menetrend-információ szerint visszaállhat a rend.

Kapcsolódó letöltés:

Vágányzári információ

Szólj hozzá! 10 hozzászólás

Hozzászólás írása

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..