Közlekedés

Év végéig nem járnak közvetlen vonatok Eger és Budapest között

By 2018. augusztus 21.10 hozzászólás
closeA bejegyzés régen lett közzétéve, tartalma emiatt már érvényét veszthette.

Meglepő fordulattal találkozhattak, akik a vonatok menetrendjét böngészték mostanában: szeptember 9-től november 15-ig megszűnik ugyanis a közvetlen vasúti összeköttetés Eger és Budapest között.

Jelenleg 8-8 közvetlen vonat jár a két város viszonylatában, a menetrend szerint ezekből csak az Egerből 4:30-kor, Budapestről pedig 4:38-kor induló marad meg a folytatásban. A kieső vonatok továbbra is a megszokott időpontokban indulnak, tehát Egerből minden páratlan órában, ezek viszont szeptembertől már csak Füzesabonyig közlekednek. Itt jellemzően 3 perc van átszállásra a következő, Budapestre tartó IC-re. A menetidő érdemben nem növekszik, az út továbbra is 2 órát vesz igénybe, illetve nincs változás a jegyárban sem.

A jelenleg zajló pályafelújítási munkák miatt az idei év nagy részében módosított menetrenddel- és többször jelentős késéssel közlekedtek az egri vonatok Budapestre. November közepétől a jelenlegi menetrend-információ szerint visszaállhat a rend.

Kapcsolódó letöltés:

Vágányzári információ

Szólj hozzá! 10 hozzászólás

Hozzászólás írása

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

© Egrinapok.hu 2006