Kereskedelem

Hosszú idő után Egerbe érkezhet az Aldi

By 2018. augusztus 8. 8 hozzászólás
closeA bejegyzés régen lett közzétéve, tartalma emiatt már érvényét veszthette.

Számtalanszor felbukkantak már pletykák arról, hogy áruházat tervez nyitni Egerben az Aldi – és bár ezeknek a szóbeszédeknek olykor valóban volt alapja, a körülmények úgy hozták, hogy mindmáig nincs a diszkontláncnak egri egysége. Most Olvasónk bukkant rá a 24.hu által közzétett újabb fejleményre, miszerint:

“az Appeninn Holding ma bejelentette, hogy 513 millió forintos vételáron megvásárolt Miskolcon egy kereskedelmi fejlesztésre alkalmas ingatlant. Emellett szerződést kötött további két ingatlanra Egerben és Biatorbágyon. A három ingatlannal kapcsolatban az Appeninn hosszú távú bérleti szerződésekről tárgyal az ALDI-val, írják közleményükben.”

A hírből kiderül, hogy egyelőre csak az ingatlant szerezte meg a befektető, az Aldi-val még zajlanak az egyeztetések, de a hasonló beruházások ritkán okoznak meglepetést, legalábbis a jövőbéli bérlőt illetően. Pár éven belül így várhatóan most már tényleg megnyílhat az első egri Aldi. A megvásárolt telek elhelyezkedéséről egyelőre nincs információ.

Az Aldinak minden bizonnyal komoly hiányosságot jelent Eger elérése, hiszen a diszkontláncnak már 132 egysége nyílt Magyarországon, így a legtöbb ponton képviseltetik magukat a vásárlók előtt. Mindemellett a hevesi megyeszékhelyen jelenleg 1 (hamarosan 2) Lidl, 2 Penny, 2 Tesco, 4 Spar és 9 (hamarosan 10) Coop üzemel anélkül, hogy az Aldi konkurenciát tudna jelenteni.


Új üzletek Egerben

Ahogy lekerül egy üres üzlet kirakatából az eladást/kiadást jelző tábla, elindul az ötletelés, hogy mi nyílik ott. De tényleg, mi nyílik ott? Segíts a kíváncsiskodó egrieknek, ha van információd, vagy tedd fel a kérdésedet, hogy megtudd, amit pár hónapon belül amúgy is megtudnál. De így megspórolhatod a kétségek közt töltött napok gyötrelmeit. Pletykaoldal üzletnyitásokról IDE KATTINTVA.

Szólj hozzá! 8 hozzászólás

Hozzászólás írása

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..