Kereskedelem

Hosszú idő után Egerbe érkezhet az Aldi

By 2018. augusztus 8.8 hozzászólás
closeA bejegyzés régen lett közzétéve, tartalma emiatt már érvényét veszthette.

Számtalanszor felbukkantak már pletykák arról, hogy áruházat tervez nyitni Egerben az Aldi – és bár ezeknek a szóbeszédeknek olykor valóban volt alapja, a körülmények úgy hozták, hogy mindmáig nincs a diszkontláncnak egri egysége. Most Olvasónk bukkant rá a 24.hu által közzétett újabb fejleményre, miszerint:

“az Appeninn Holding ma bejelentette, hogy 513 millió forintos vételáron megvásárolt Miskolcon egy kereskedelmi fejlesztésre alkalmas ingatlant. Emellett szerződést kötött további két ingatlanra Egerben és Biatorbágyon. A három ingatlannal kapcsolatban az Appeninn hosszú távú bérleti szerződésekről tárgyal az ALDI-val, írják közleményükben.”

A hírből kiderül, hogy egyelőre csak az ingatlant szerezte meg a befektető, az Aldi-val még zajlanak az egyeztetések, de a hasonló beruházások ritkán okoznak meglepetést, legalábbis a jövőbéli bérlőt illetően. Pár éven belül így várhatóan most már tényleg megnyílhat az első egri Aldi. A megvásárolt telek elhelyezkedéséről egyelőre nincs információ.

Az Aldinak minden bizonnyal komoly hiányosságot jelent Eger elérése, hiszen a diszkontláncnak már 132 egysége nyílt Magyarországon, így a legtöbb ponton képviseltetik magukat a vásárlók előtt. Mindemellett a hevesi megyeszékhelyen jelenleg 1 (hamarosan 2) Lidl, 2 Penny, 2 Tesco, 4 Spar és 9 (hamarosan 10) Coop üzemel anélkül, hogy az Aldi konkurenciát tudna jelenteni.


Új üzletek Egerben

Ahogy lekerül egy üres üzlet kirakatából az eladást/kiadást jelző tábla, elindul az ötletelés, hogy mi nyílik ott. De tényleg, mi nyílik ott? Segíts a kíváncsiskodó egrieknek, ha van információd, vagy tedd fel a kérdésedet, hogy megtudd, amit pár hónapon belül amúgy is megtudnál. De így megspórolhatod a kétségek közt töltött napok gyötrelmeit. Pletykaoldal üzletnyitásokról IDE KATTINTVA.

Szólj hozzá! 8 hozzászólás

Hozzászólás írása

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

© Egrinapok.hu 2006