Kereskedelem

Megnyitott az egri Nordsee

By 2018. augusztus 7.4 hozzászólás
closeA bejegyzés régen lett közzétéve, tartalma emiatt már érvényét veszthette.

Csendes nyitással, augusztus 3-án pénteken megnyitotta kapuit Eger első és egyetlen halas gyorsétterme, a Nordsee. Az egység az Agria Park földszintjén, a víztorony tövében kapott helyet. A halételek kedvelőinek kulcsfontosságú információ, hogy az étterem hétfőtől – szombatig 10:00 – 20:00 óra között, vasárnap pedig 10:00 – 18:00 óra között tart nyitva.

Fotó: Nordsee facebook

A Nordsee megjelenése izgalmas színfolt Eger gyorséttermi kínálatában, ugyanígy az Agria Park is jelentős szintet lépett vele. A bevásárlóközpont a 2008-as nyitása óta szerény éttermi kínálattal rendelkezett, az egységek a funkciójukat betöltötték ugyan, de önálló vonzerőt nem jelentettek. A pozitív változás 2016-ban indult el a KFC nyitásával, amit 2017-ben a Burger King követett, majd most, 2018-ban pedig a Nordsee is megérkezett. Három olyan név nyitott meg a házban, amik komoly érdeklődésre tartanak számot, hiszen nem csak Egerben, de az egész megyében is egyedülállóak.

Szólj hozzá! 4 hozzászólás

  • Lázár Béla szerint:

    A vidéki Magyarország legjobb plázája az egri, ezt már sok turista megerősítette.

  • Kovács Ferenc szerint:

    Örülök, hogy megnyilt, de sajnos “aranyhal” áron mérnek mindent, az adagok is kisétkűekre szabottak. Gyorsétteremnek sem nevezném, mert a paellara 20 percet kellett várni.

    Az egri plázában szégyen a műszaki áruház színvonala, alap dolgokat nem lehet kapni, vagy 3+szoros áron. Alig van olyan üzlet az egész nahy területen, ami érdekelné a férfiakat is. :( Mintha csak a nőknek lenne az egész.

Hozzászólás írása

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

© Egrinapok.hu 2006