A Szantofer helyére költözik a Nemzeti Kávéház Étterem

By 2018. január 26. Kereskedelem
closeEz a bejegyzés régen lett közzétéve, tartalma emiatt már érvényét veszthette.

Ahogy az bizonyára sokak számára ismert, tavaly szeptemberben munkaerőhiányra hivatkozva végleg bezárta kapuit egy nagynevű egri étterem, a Szantofer. Az épületre ekkor felkerült a szomorú hangulatú eladó/kiadó tábla, ám mostanra már meg is van az új üzemeltető: február 1-től a Nemzeti Kávéház Étterem költözik a házba.

A Nemzeti a Katona téri Tábornok házból költözik a Bródy Sándor utcára. Az étterem korábbi otthonául szolgáló történelmi ház jelenleg 850 000 forintos havi bérleti díjjal várja új lakóját.

Szólj hozzá! 5 hozzászólás

 • Enikő Labonczné Tóth Enikő Labonczné Tóth szerint:

  Már annyi kávézó van Egerben,miért kellett a legjobb éttermet elvenni Egerből?!Én 60 éves vagyok,de apukámmal sokszor ebédeltünk ott,sőt a fiam is szeretett a Papával oda járni sztrapacskát enni,még hatvan éves fejjel is a számban érzem az ízeket!Miért kellett ezt tenni az egriekkel????!

 • Enikő Labonczné Tóth Enikő Labonczné Tóth szerint:

  Elég szomorú,hogy ezt is egy fideszes benyomás alatt tüntetik el!A legjobban működő étterem volt annak idején!

 • Adrián Bányai Adrián Bányai szerint:

  Enikő Labonczné Tóth Munkaerőhiány miatt zárt be. Felmondtak az alkalmazottak és a tulajnal betelt a pohár. Értelmezni kellene a leírtakat mielőtt mindenben a Fideszt látja. Egyébként mai szintén nem számított színvonalas konyhának.

 • OV szerint:

  Igen, hölgyem, személyesen én vagyok a felelős az egri éttermek helyzetéért, bezárásáért, ki- illetve átköltöztetéséért is. Azért is vállalom a személyes felelősséget, ha kihűl az Ön étele, mire a pincér asztalra teszi, s azért is, ha légy szállna a Kegyed levesébe… Ám itt jelzet: noha mindent mindenekben, mindenkor meghatározó diktátorként hatalmaskodom naponta az ország és Eger fölött is, ahhoz nekem semmi közöm, ha az Önök városában sorra nyílnak az új, magas minőségű konyhák, amelyek versenyre, megújulásra késztetik a korábbi szolgáltatókat is. Mindez az én ártó, káros és lelket, nemzetet, gazdaságot lerontó, hazát kisemmiző despotizmusom ellenére történik így. Bevallom: nem tudom egyesével elgáncsolni a magyarokat, sajnos mostanság egyre több egri szolgáltató csusszan ki a karmaink közül és mire felocsúdunk, hopp, egy újabb étterem nyílik, vagy újul meg. A fránya turizmus is évek óta az egekben van… még a magánszálláshelyek, kis panziók is egyre inkább tele vannak, ehhez lassan már egy görnyedt hosszú hétvége sem kell. Egerrel nem bírok. Rombolnék én, ahogy szoktam, de képtelen vagyok egyszerre mindenhol ott lenni. Még a sikerrel működtetett maffiaállamom katonái és a félelemmel manipuláló besúgó hálózatom sem tud több ezer részre szakadni és így profi munkát végezni… egy sor vállalkozó mindezek ellenére sikerre viszi… Hölgyem, Ön fején találta a szöget.

 • Névtelen szerint:

  Milyen munkaerőhiány? Diákok dolgoztak (szinte) ingyen, kötelező szakmai gyakorlatként. Felmondtak? Biztos hogy nem a munkaadó mondott fel? A felhozatal már tavaly (2017 tavasszal) elég gyenge volt (egyre szűkebb sütemény választék és a la carte kínálat), sajnos. Jó hely volt!

Hozzászólás írása

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..