Közlekedés

Kerékpárutat terveznek Eger és Andornaktálya közé

By 2016. július 8.4 hozzászólás
closeA bejegyzés régen lett közzétéve, tartalma emiatt már érvényét veszthette.

Új kerékpárutas járda tervezésére kötött szerződést az Önkormányzat az Eger és Andornaktálya közti szakaszra. Az engedélyezési tervnek szeptember 30-áig, a kiviteli tervnek pedig október 30-áig kell elkészülnie, a munkát egy egri vállalkozás végzi 5,5 millió forint értékben.


Az Eger és Andornaktálya közötti út

Kész tervek híján részletek még nem ismerhetőek a szakaszról, az út viszont illeszkedni látszik a város fejlesztési elképzelésibe, hiszen a Kőlyuk (és talán Kistályai) út mentén is szeretne kerékpárutat építeni Eger. Ezeknek lehetne a végpontja a most készülő szakasz. Az építés megkezdésének dátumáról sincs egyelőre még hír, ha a terv meglesz, egy nagy lépéssel közelebb kerülünk viszont a megvalósuláshoz, így belátható időn belül talán boldogan és biztonságban tekerhetünk (és sétálhatunk) át a szomszédos településre.

H I R D E T M É N Y

Eger Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Irodája az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 1. melléklete III. Gazdálkodási adatok 3. pontja, valamint a közpénzek felhasználásával, a köztulajdon használatának nyilvánosságával, átláthatóbbá tételével és ellenőrzésének bővítésével kapcsolatos szabályokról szóló 44/2003. (XI.28.) EMJV Kgy. Rendelet 7. §-a alapján – az önkormányzat vagyonával történő gazdálkodással összefüggésben – alábbiakat teszi közzé:

1. Szerződés típusa: Tervezési szerződés

2. Szerződő felek:

Megrendelő: Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata
Eger, Dobó tér 2 sz.

Vállalkozó: NINA Bt.
3300 Eger, Nagy László u. 1.

3. Szerződés tárgya: Eger- Andornaktálya közötti járda kerékpárút építésének tervezési munkái

4. Szerződés nettó értéke: 5.500.000,-Ft, azaz ötmillió- ötszázezer forint

5. Kivitelezés befejezése: 2016. szeptember 30. (engedélyezési terv) 2016. október 30. (kiviteli terv)

6. Szerződéskötés ideje: 2016. június 13.

Tuza Róbert
irodavezető

Szólj hozzá! 4 hozzászólás

Hozzászólás írása

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

© Egrinapok.hu 2006