Közlekedés

Kerékpárutat terveznek Eger és Andornaktálya közé

By 2016. július 8. 4 hozzászólás
closeA bejegyzés régen lett közzétéve, tartalma emiatt már érvényét veszthette.

Új kerékpárutas járda tervezésére kötött szerződést az Önkormányzat az Eger és Andornaktálya közti szakaszra. Az engedélyezési tervnek szeptember 30-áig, a kiviteli tervnek pedig október 30-áig kell elkészülnie, a munkát egy egri vállalkozás végzi 5,5 millió forint értékben.


Az Eger és Andornaktálya közötti út

Kész tervek híján részletek még nem ismerhetőek a szakaszról, az út viszont illeszkedni látszik a város fejlesztési elképzelésibe, hiszen a Kőlyuk (és talán Kistályai) út mentén is szeretne kerékpárutat építeni Eger. Ezeknek lehetne a végpontja a most készülő szakasz. Az építés megkezdésének dátumáról sincs egyelőre még hír, ha a terv meglesz, egy nagy lépéssel közelebb kerülünk viszont a megvalósuláshoz, így belátható időn belül talán boldogan és biztonságban tekerhetünk (és sétálhatunk) át a szomszédos településre.

H I R D E T M É N Y

Eger Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Irodája az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 1. melléklete III. Gazdálkodási adatok 3. pontja, valamint a közpénzek felhasználásával, a köztulajdon használatának nyilvánosságával, átláthatóbbá tételével és ellenőrzésének bővítésével kapcsolatos szabályokról szóló 44/2003. (XI.28.) EMJV Kgy. Rendelet 7. §-a alapján – az önkormányzat vagyonával történő gazdálkodással összefüggésben – alábbiakat teszi közzé:

1. Szerződés típusa: Tervezési szerződés

2. Szerződő felek:

Megrendelő: Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata
Eger, Dobó tér 2 sz.

Vállalkozó: NINA Bt.
3300 Eger, Nagy László u. 1.

3. Szerződés tárgya: Eger- Andornaktálya közötti járda kerékpárút építésének tervezési munkái

4. Szerződés nettó értéke: 5.500.000,-Ft, azaz ötmillió- ötszázezer forint

5. Kivitelezés befejezése: 2016. szeptember 30. (engedélyezési terv) 2016. október 30. (kiviteli terv)

6. Szerződéskötés ideje: 2016. június 13.

Tuza Róbert
irodavezető

Szólj hozzá! 4 hozzászólás

Hozzászólás írása

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..