Skip to main content
Kereskedelem

Egerbe is eljuthatnak a McCafé termékek

By 2016. január 5.One Comment

Aki kóstolta már a meki karamellás sajttortáját, az pontosan tudja, hogy mit jelentenek a mennyország, a beteljesülés, a gyönyör, a boldogság, a szerelem és a csoda fogalmai… Van viszont egy elég komoly probléma, mégpedig, hogy ezen beteljesedésért jelenleg minimum Budapestig kell utaznunk, Egerben ugyanis nincs McCafé, de még Miskolc is hasonló hiányban szenved, pedig nekik egyből három McDonald’s éttermük is van. A karamellás sajttorta pedig történetesen csak McCaféban vásárolható meg, a sima mekik ehhez kevesek.

sajttorta

Szerencsére nem vagyunk egyedül a McCafé hiányával az országban és nem is Miskolc az egyedüli sorstársunk ebben, számos másik étterem sem kapott az üzletekből. A nem kapásnak két oka lehet, egyszer, hogy nem érné meg az üzemeltetés, másszor pedig, hogy egyszerűen nincs hely a kávézórész kialakítására. Szerencsére a mekinek problémát jelent az utóbbi eset, potenciális vevőktől esnek ugyanis el, belegondolni is félelmetes ugye, hogy ha Egerben is lenne karamellás sajttorta, mennyit vennénk csak mi magunkban is belőle. És akkor a többi falánk lakóról még nem is beszéltünk. Éppen ezért egy új ötlettel állt elő az étteremlánc, ez a byMcCafé. A byMcCafé! Az a koncepció, amiről itt írt a Napi.hu és ami a megváltást hozhatja el a magunkfajta – jelenleg gyötrődő – embereknek.

2003-ban elindított McCafé üzletünkben képviselt súlya és a kávé termékek népszerűsége folyamatosan növekszik, ezért azokba az éttermekbe is elvisszük a McCafé-élményt, ahol a helyszűke miatt a kávézó kialakítására nem lenne lehetőségünk. Így az év végére az eddigi mintegy 30 McCafé kávézó mellett további 24 éttermünkben a „byMcCafé” márkanév alatt élvezhetik a vendégek a legkedveltebb McCafé-kávékat és süteményeket.

Horváth Ágnes, a McDonald’s Magyarországi Étterem Hálózat Kft. ügyvezető igazgatója – Napi.hu

Arról sajnos nem szól a hír, hogy az egri a szerencsés 24 étterem közt lesz-e, de az esélyünk megvan rá, már csak azért is, mert elég forgalmas egységnek számít a miénk. Biztosra persze nem vesszük, nehogy aztán csalódjunk, de bízunk benne, hogy 2016 a mekis sajttorta éve lesz városunkban!

Szólj hozzá! One Comment