Skip to main content
Közlekedés

Sebesvonattá lassul a pesti gyorsunk

By 2015. augusztus 24.4 hozzászólás

Augusztus 31-től változás lép életbe az Eger és Budapest között közlekedő vonatok menetrendjében. A megyeszékhely és a főváros között napi nyolc közvetlen vonat jár, ezek egy járat kivételével jelenleg mind gyorsvonatok 1 óra 56 perc (illetve az utolsó esetén 2 óra 2 perc) menetidővel. Vissza irányba jelenleg két sebes vonat közlekedik 2 óra 10 perc és 2 óra 25 perc menetidővel, a napközbeni gyorsokkal 1 óra 50 perc alatt tudunk hazaérni nagyfaluból átszállás nélkül.

mav-start

Augusztus 31-től szomorúbb lesz a helyzet, sebesvonattá lassulnak a korábbi gyorsvonataink, a menetidő ezzel 2 óra 30 percre nő az Eger-Budapest irányon. Hazafelé is lassabban érünk majd, a menetidő 2 óra 7 percre nő. A jegyár sajnos nem változik, a sebesvonatok is a gyorsvonatokkal azonos díjszabással közlekednek. A menetrendváltozás október 9-éig marad életben.

Szólj hozzá! 4 hozzászólás

  • eszes szerint:

    A MÁV ,, dumája a tölcsérbe,, – hangszóróba – MISKOLC-on – sebesvonat érkezik Bp Keletiből a vonat tovább indul S-ujhelyre – a vonat Miskolctól minden állomáson megáll a vonatra gyorsvonati pótjegy váltása KÖTELEZŐ. Ugyanez a szöveg volt Bp-ről Egerbe is régebben Hatvanig OK . onnan hasonló!!!

  • Ádám szerint:

    szenzációs..váltás buszra!

  • fosmáv szerint:

    A rohadás vigye el a máv-ot.

  • bal.zsam szerint:

    Szépen fejlődünk hátrafelé. A hét állomáson megálló intercity óta már semmin sem csodálkozom.