Skip to main content
Belvárosi rehabilitáció

Internetek Egerben

By 2014. szeptember 19.10 hozzászólás
closeA bejegyzés régen lett közzétéve, tartalma emiatt már érvényét veszthette.

Nagyon érdekes dolgokat produkál az internet, azon belül is a világ legnagyobb újságja, a Facebook.
Például most nemrég, a Felsőváros nyilvánított véleményt a Dobó tér felújítása kapcsán egy hozzászólásban.

ter

Szólj hozzá! 10 hozzászólás

 • A szemet a Dobó szobor “vezeti”.

 • pitya szerint:

  Magyar mentalitàs..

  Pesten a Kossuth térnek mindenki örült mikor àttadtàk, Egerben természetesen semmi se jó senkinek

 • (Facebook) szerint:

  Magánvélemény. Lehet? :)

 • meglepődtem szerint:

  Az imént rákukkantottam a tér webkamerájára, hogy lássam a majdnem kész teret, három dolgon lepődtem meg:
  1. ki van világítva az építés alatt lévő Dobó-tér.
  2. a tér impozáns méretű és látványú, még az emelt kamera szemszögéből is, nem gondolom, hogy szemmagasságból ez másképpen hatna, az, hogy tetszik vagy nem tetszik az szubjektív.
  3. a kamera felbontása és képminősége.

 • Ágnes szerint:

  Egerben senkinek nem tetszik semmi, nem jó semmi. Az egri emberek nagyon kritikusak és negatívak.. (negatívan kritikusak mindenről).

 • Ágnes szerint:

  A Felsővárosiak nem egriek?

 • A Felsőváros foglalkozzon a saját szemetével, foglalkozhatna az ok lakók nyugalmával, ami ugye nem mindenkinek biztosított!
  A Dobótér meg átalakul, fogadjuk el. Szerintem szép lesz! :)

 • Természetesen minden dolognak örülni kell ami az ilyen nehéz gazdasági viszonyok között épül szépül a városban és ami sok sok évtizedre meghatározza a város arculatát . Ennek ellenére a demokrácia és a városért való aggódás miatt nem hallgathatjuk el ami nem tetszik és amivel nem értünk egyet . A Dobó térrel kapcsolatban is van ilyen észrevétel .A Dobó tér egy kőtenger lett, és ennek a látványát nem töri meg semmi . A lovasszobrok elvitelének hibája most látszik csak igazán ,ami oldhatná ennek a sivárságnak képét .A centrumépületénél megmaradt fák csúnyaságukkal esetlenségükkel mutatják meg igazán a megszüntetett zöldfelület hiányát valósággal ordítanak .Kivágni persze nem lehet őket mert akkor látszik az épület és teljesen zöldfelület nélkül maradna a tér . Ennek a sivár pusztaságnak a látványát remélhetőleg valamelyest oldani fogja a látványszökőkút . A tér képe mutatja az építőinek a koncepcióját úgy kell átalakítani hogy semmi ne emlékeztessen a régi rendszerre .Ez maximálisan sikerült is megvalósítani .de ezzel együtt a tér emberbarát hangulatát is .Egy rideg távolságtartó tér lett belőle.Sok a hasonlósága a budapesti a Kossuth térrel az is ilyen lett .

 • Szilágyi József (Facebook) szerint:

  Ha lenne alsóváros, ebbe az is beszólna! ;-)

 • Dávid Lakatos (Facebook) szerint:

  őszintén ki nem sz*ja le,hoyg néz ki? nem szólhatunk szólhattunk bele ez mindig a karhatalom privilégiuma így volt van és lesz.Az meg hogy egyes emberek pl a felsőváros nevében írogatnak totál hülyeség személy szerint nem is engedném…

Hozzászólás írása

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

© Egrinapok.hu 2006