A nagy kocsmatúra

Napsugár söröző

By 2014. június 20. május 3rd, 2018
closeEz a bejegyzés régen lett közzétéve, tartalma emiatt már érvényét veszthette.

A Napsugár sörözőt becsapós módon nem a Napsugár-, hanem a Zellervár utcán találtuk meg, nehéz dolgunk mindenesetre így sem volt, hála az utcafronti megjelenésnek – a földszintes épületen felirat, illetve sörös reklámok is hirdetik, hogy odabent folyékony kenyérhez juthat a megszomjazott arra járó.

A kocsma külseje csúnyább, mint a belseje, így ne hallgassunk az első benyomásra, nyugodtan bemehetünk. Odabent sem fogunk csodával találkozni, sőt a berendezés enyhén már leharcolt, de komoly gond azért nincsen. Ha bejutottunk, rögtön a pulttal találjuk szemben magunkat, ahol átlagos italválasztékból- és árakból szemezgethetünk. A kocsma egyetlen, ám annál nagyobb beltérből áll, ez valamikor két szoba lehetett, amit összenyitottak, így legalább jutott hely egy biliárdasztalnak. Rajta kívül még egy TV-vel igyekszik szórakoztatni a nagyérdeműt a Napsugár, na meg kényelmesnek szánt fotelekkel. Ezek két asztal körül vannak, mi a TV alattit próbáltuk, nem ajánljuk senkinek, ülni ugyanis kétségtelenül kényelmes benne, de megközelíteni, aztán meg elhagyni szinte lehetetlen őket, nem csak baromi alacsonyak ugyanis, de az asztalhoz is lehetetlenül közel vannak.

 

  Beltér Vendégek Kiszolgálás Mosdó Ár
Igipop 2 3 4 1 Korsó Borsodi 290,-
Sasi 2 2 2 2
Erika 3 3 4 2
Ádám 2 4 3 2
Átlag pontszám: 2,6

 

napsugarsorozovlcsnap-2014-05-26-08h52m53s18DSC_0753DSC_0752

A WC is érdekel


Állapotfrissítés – 2018.05.03

Már megszűnt, de egyébiránt főleg billiárdozni jártunk oda.

Petra

Hozzászólás írása

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..