Skip to main content
Közlekedés

Városszerte fákat döntött Yvette

By 2014. május 15.6 hozzászólás

A város több pontján is fákat döntött ki, emellett kerítéseket és tetőket is rongált az Yvette névre hallgató ciklon. Csak amiről mi tudunk, fa dőlt a II. Rákóczi Ferenc-, a Kossuth-, a Maklári-, a Faiskola-, az Egészségház-, a Sas úton, továbbá az Érsekkertben, ezek hosszabb-rövidebb időre akadályozhatják a forgalmat. Ha pedig fa nem is dől ránk, ipari mennyiségű letört ágra mindenhol számítani kell, óvatosan közlekedjünk, ha már muszáj egyáltalán közlekednünk! A ciklon egri bemutatkozásáról csináltunk egy kis galériát, az ide kattintva nézhető meg, ha valaki vágyik rá.

yvette

Szólj hozzá! 6 hozzászólás

  • Örüljünk hogy nem lett nagyobb baj .

  • Béla szerint:

    Mi lesz így a fagyizónál nyáron? :( Pont a legrosszabb helyen dőlt ki a fa.

  • Meregzacsko szerint:

    A termeszet rendet tesz, ha ezeket a fakat emberek vagtak volna ki, hetekig irtak volna egyesek,hogy milyen vandal munkat vegeztek.lasd a patakparti fuzfa !!!

  • Zentai László szerint:

    Az Epreskert úti ovinál is kidőlt egy, az udvaron álló, igen méretes fa. Hálát adok Istennek, hogy senkinek nem esett baja, hiszen pontosan a bejáratra dőlt, ahol ki-be jár mindenki, így az én kislánykám csoportja is.
    Soli Deo Gloria!

  • Vidéki Betty szerint:

    +Rózsa Károly út

  • Dokucsajev szerint:

    Eger „békebeli” útsorfáinak jelentős része elöregedett. Nem ártana kicsit komolyabban venni a dolgot, favizsgálatra félretenni egy kis zsét. Kossuth és Klapka utca fái továbbra is sorban fognak kidőlni, és lassan az Érsekkert vadgesztenyefái is sorra következnek.