Skip to main content
Kereskedelem

Elköltözött az 1552 ajándékbolt

By 2014. március 20.
closeA bejegyzés régen lett közzétéve, tartalma emiatt már érvényét veszthette.

Tisztán emlékszünk még rá, amikor 2012. július 26-án megnyitott az Eger 1552 nevű ajándékbolt a Városháza épületében – az üzlet azóta számít az egyik kedvencünknek a megyeszékhelyen, még úgy is, hogy a legjobban várt termékük, a sör végül nem került be a kínálatukba. Akiknek nem rémlene, hogy pontosan milyen üzletről van szó, nekik csak nagy vonalakban, ez az a hely, ahol “kézzelfoghatóvá teszik az egri történetet”, vagyis ahol többnyire helyi termelők, helyi bőrbe bújtatott termékeihez juthatunk hozzá. Értsük ez alatt, hogy szörpök, lekvárok, borok, illetve ajándéktárgyak kaphatók benne, mind-mind az Eger 1552 márkanév alatt.

kép1

A belvárosi rehabilitációban megújuló Városháza földszintjén (az ajándékbolt eredeti helyén) akadálymentesített ügyféltér születik éppen, az üzletnek így költöznie kellett, átmenetileg például a Bajcsy-Zsilinszky utcai tömbbelsőben kapott helyet. Mostanra megszületett a végső, vagy legalábbis hosszabb időre szóló otthona, ugyancsak ebben az utcában, de már a 9-es szám alatt, a Tourinform szomszédságában. A költözés ígéretesnek tűnik, nem csak azért, mert sokkal többen járnak erre mint a Városháza előtt jártak annak idején, de azért is, mert ezúttal végre oda került az üzlet, ahol helye van, a Tourinform mellé. A hozzánk hasonló lokálpatriótákon túl ugyanis a turistáknak szól leginkább az ajándékbolt – egri tartózkodásuk alatt ők pedig jó eséllyel megfordulnak legalább egyszer az említett irodában.

Új helyén most hétfőn, március 17-én nyitott ki először az üzlet, a későbbiekben pedig hétfőtől-péntekig: 09:00-17:00 között és szombaton 09:00-13:00 óra között lesz látogatható, vásárolható. Érdeklődőknek ajánljuk a bolt facebook oldalát is, ezt a kiemelt szóra kattintva lehet elérni.

Hozzászólás írása

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

© Egrinapok.hu 2006