Skip to main content
Kereskedelem

Debütáltak az Eger kártya elfogadóhelyei

By 2014. március 18.3 hozzászólás
closeA bejegyzés régen lett közzétéve, tartalma emiatt már érvényét veszthette.

Előző cikkünkben írtunk róla, hogy szombattól igényelhető az egri Városkártya, azóta elérhetővé vált a varoskartya.eger.hu honlap is, így már böngészhetünk az elfogadóhelyek- és kedvezmények listájában.

A teljesség igénye nélkül válogattunk az egészen hosszú listából, mely legnagyobb örömünkre változatos kereskedőkből állt össze. A legbizarrabb szereplő kétségtelenül a Brinza és Társa Temetkezés, akik 10% kedvezményt nyújtanak teljes körű temetkezési szolgálgatás esetén a kártyatulajdonosoknak. Klassz. A legnagyobb csalódás a Bitskey uszoda volt nekünk, akik hétköznap délután háromig 1050 forint helyett 900 forintért kínálják jegyeiket a felnőtt kártyabirtokosoknak. Ez se túl sok, de a diákok (akikre pedig látványosan épít a kártya, mivel a főiskola hallgatói is jogosultak a megváltásra) nem kapnak kedvezményt. Kedvenc szereplőink voltak még az Egertej mintaboltok, akik 5% kedvezményt nyújtanak a 4 000 forint feletti vásárlás összegéből – ezzel gyakorlatilag egyetlen hétköznapi vásárló sem tud majd élni, ha csak nem még tőlünk is nagyobb egri kakaó-függő az illető és nem raktároz be ipari mennyiségben a mennyei lőtyiből. Furcsállottuk, hogy több szálloda és panzió is az elfogadóhelyek közt van, így 5-10%-kal olcsóbban szállhatunk meg, ha Egerben szeretnénk nyaralni. Jó hely egyébként a város, csak ajánlani tudjuk magunknak.

Bár úgy tűnhet, valójában azért nem bántani szeretnénk a kártyát, csak kiemeltük a viccesebb, vagy bizarrabb részeket belőle. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy sok jó (bár jelképes mértékű) kedvezmény jár vele, amikkel könnyen visszaszerezhető a kártya áfával együtti 1270 Ft-os, vagy diákoknak és nyugdíjasoknak 635 Ft-os ára és utána már valódi megtakarítást nyerhetünk. Úgy pláne, hogy az érvényességi idő két év, na meg az elfogadóhelyek listája is folyamatosan bővül, így bízhatunk benne, hogy egyszer csak felbukkan a kedvenc kávézónk, vagy éttermünk is – ha esetleg még nincs a listán. Addig is kedvezményesen járhatunk fodrászhoz, vásárolhatunk ruhát, könyvet, bort, olcsóbban tankolhatunk, ehetünk, kávézhatunk, vagy éppen taxizhatunk. Az elfogadóhelyek listája ide kattintva böngészhető át.

Szólj hozzá! 3 hozzászólás

Hozzászólás írása

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

© Egrinapok.hu 2006