A nagy kocsmatúra

Andi büfé

By 2014. március 14.
closeA bejegyzés régen lett közzétéve, tartalma emiatt már érvényét veszthette.

Az egyik Napsugár utcai társasház alatt találtuk meg az Andi büfét, nem volt könnyű dolgunk, hiszen a bejárat fölötti apró táblát az utcáról pont kitakarja egy erkély, így csak a bejárati ajtóra ragasztott Borsodi sörös plakáttól kaptunk megerősítést, hogy jó helyen járunk.

A söröző egy társasház alatti garázsból lett kialakítva, ennek megfelelően egyetlen kapcsolata van a külvilággal: a bejárata. A helyiség hosszan, sötéten és kicsit nyomasztóan nyúlik befelé, végében van a mosdó, ugyancsak sötéten, ablak nélkül. Ez is amolyan funkcionális hely, ahová lejönnek bedobni egy-két sört a legolcsóbbik fajtából a környék idősei és más nem is kell, egy darab, régi típusú televízióját leszámítva sem berendezésével, sem szolgáltatásaival nem akar többet adni ettől a lehetőségétől az Andi, italkínálata is szerény, amolyan célratörő. A kiszolgálást egy kedves és divatos fiatal lány bonyolította, ő körülbelül annyira lógott ki abból a díszletből, mintha mi szmokingban és jólfésülten érkeztünk volna, mindegy, üveges Borsodinkat 260 forintért adta át nekünk és legalább miatta kapott egy kis fiatalos beütést is a hely. Nagyon kicsit, de az is valami. Törzshelynek nem választanánk az Andit és vissza is csak akkor mennénk valószínűleg, ha a fölötte lévő társasházak egyikében laknánk, ugyanakkor kimondottan rosszat sem tudnánk mondani rá – egy próbát megér, ha a környéken járunk.

 

Beltér

Vendégek

Kiszolgálás

Mosdó

Ár

Igipop

2

2

4

3

Üveg Borsodi 260,-

Sasi

2

2

2

2

Átlag pontszám: 2,4

 

DSC_0653

DSC_0648 DSC_0650 DSC_0652

A WC is érdekel

 

Hozzászólás írása

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..