Skip to main content
Kereskedelem

Szombattól igényelhető a Városkártya

By 2014. március 13.7 hozzászólás
closeA bejegyzés régen lett közzétéve, tartalma emiatt már érvényét veszthette.

Egrinek lenni jó, egrinek lenni kiváltság, ezért Eger Önkormányzata 2014 tavaszán bevezeti az EGER városkártyát. A névre szóló, két évig érvényes plasztikkártya felmutatásával mintegy 100 elfogadóhelyen juthatsz kedvezményekhez, amennyiben 6 éven felüli egri lakos, vagy az egri felsőoktatásban résztvevő, nappali tagozatos diák vagy.

A fenti sorokkal kezdi bemutatkozását a március 15-től igényelhető Eger Városkártya. Az örömteli kezdeményezés ötlete már régóta lebeg a levegőben, megvalósulására mostanáig kellett várni, most viszont már a célegyenesben vagyunk, úgyhogy ha csak nem jön valami égszakadás-földindulás, akkor bárki tulajdonosa lehet egy ilyen kártyának. A kis aranyszínű lappal jelentős előnyt élvezhetünk kiállítások, koncertek, sport-, színházi és egyéb rendezvények látogatása során, kedvezményesen léphetünk be az egri Termálfürdőbe, a Török Fürdőbe és a Bitskey Aladár Uszodába, valamint számos egri intézmény és helyi vállalkozás, pl. étterem, borászat, ruházati bolt biztosít 5, 10, 30, vagy akár 50%-os kedvezményt a számunkra. Elvileg. Gyakorlatban pedig majd meglátjuk, hogy pontosan hogy is fog ez kinézni, mindenesetre izgatottan várjuk.

varoskartya

A kártya előzetes marketingje megfelelő volt, mi is többször futottunk bele különböző oldalakon, és később is ígéretesnek tűnik az élete, hiszen az átalakuló Bajcsy-Zsilinszky utcai Tourinform irodában (itt az említett intézmény mellett hamarosan az 1552 ajándékbolt is helyet kap) belátható időn belül megnyílik az Eger városkártya ügyfélszolgálat is. Emellett telefonon a +36 36 521 978 számon, e-mailen a varoskartya@ph.eger.hu címen, interneten pedig a varoskartya.eger.hu oldalon érdeklődhetünk a részletekről és tájékozódhatunk a pontos kedvezményekről. Üröm az örömben, hogy cikkünk megírásakor (kedden, négy nappal a kártya megjelenése előtt) se a honlap, se az iroda nem működött még, így lehet azért, hogy ezzel a részével picit megkéstek a dolognak.

A városkártya bevezetése mindenesetre nagyon örömteli kezdeményezés, aztán ha a használata is gördülékeny lesz és valóban érezhető kedvezményekkel jár majd, akkor nem kérdéses, hogy megújítjuk-e két év múlva. A kártya  tervezett ára 1000 Ft + ÁFA (1270 Ft), diák- vagy nyugdíjas-igazolvánnyal pedig 500 Ft + ÁFA (635 Ft).

Szólj hozzá! 7 hozzászólás

 • tiszta rohej,eddig eleg volt a lakcimkartya is.

  • Zentai László médiareferens - Eger MJV Önkormányzata szerint:

   Kedves Adrienn!
   Ez nem röhej, hanem egy kiváló lehetőség! Semmi köze ahhoz, hogy pl. a Termálfürdőben eddig lakcímkártyával egri jegyet válthatott. A névre szóló, egyedi sorszámmal ellátott Eger városkártya felmutatásával csaknem 100 elfogadóhelyen juthat 5-10-20-, vagy akár 50%-os kedvezményhez! Ez egy klasszikus városkártya, amit sok önkormányzat intézménynél, cégnél elfogadnak, és a kedvezményrendszerhez csatlakozó pl. éttermekben, cukrászdákban, borászatoknál, szolgáltatóknál, a Városgondozás kertészetében, a könyvtárban, színházakban, stb. igénybe veheti az előre közölt mértékű kedvezményt! Igényelheti szombattól a neten: varoskartya.eger.hu, vagy március 17-étől személyesen, a Bajcsy-Zs. u. 9. szám alatti ügyfélszolgálaton. ha interneten kéri a kártyát és átutalja az egyszeri kártyadíjat (1270 Ft, illetve diáknak-nyugdíjasnak 635 Ft), úgy postázza a kártyát az önkormányzat, tehát még csak be sem kell jönnie ügyet intézni! kívánom, hogy éljen a lehetőséggel és legyen Eger városkártyával akár minden nap egy kis ünnep. mert egrinek lenni jó, egrinek lenni kiváltság! ;)

 • Ez egy kicsit már lesz. Lakcímkártyával éttermekben nem lehetett kedvezményekhez jutni.

 • Zentai László médiareferens - Eger MJV Önkormányzata szerint:

  Bocsánat a sok mondatkezdő kisbetűért. A SHIFT gombommal van valami gubanc… ;)

 • Géza bácsi szerint:

  A varoskartya.eger.hu nem működik. Mikor láthatjuk a konkrét listát az elfogadóhelyekről?

  • Zentai László médiareferens - Eger MJV Önkormányzata szerint:

   Eddig nem működött, és ez szándékos, hiszen a regisztrációs rendszert és sok-sok egyebet tartalmazó oldal tesztelése, feltöltése zajlott az elmúlt napokban. Eddig csak tájékoztató anyagok voltak a neten, az igénylés és minden információ március 15-étől elérhető a varoskartya.eger.hu oldalon!

 • Nándi szerint:

  Köszönöm a nem létező lehetőséget a kártya igénylésére, azok nevében, akik Egriek, de valamilyen okból kifolyólag nem oda szól az állandó lakcímük. Bár a városközponthoz közelebb lakok itt Ostoroson, mint pl. a pásztorvölgyi lakosok, de én így jártam. Az meg már nem is számít, hogy többet teszek a városért, mint a lakosság 90%-a. De ez sem számít. Köszönöm Eger. :(
  “Lehet okoskodni, hogy miért nem költözök be a városba, stb.”

Hozzászólás írása

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

© Egrinapok.hu 2006