Skip to main content
Kereskedelem

Elhagyja Egert a Citibank

By 2014. március 11.6 hozzászólás

Folyamatosan csökkenti vidéki fiókjainak számát a Citibank, tavaly október végén négy kirendeltségét zárta be a hálózat, most ez a sor bővül további öt egységgel – köztük az egrivel, írja a Pénzcentrum.

citibank

Városunk mellett a kecskeméti, a nyíregyházi, a pécsi és a szegedi fiókok zárnak még be, minden esetben a helyi ATM-ekkel együtt. A bank március 28-án fejezi be tevékenységét a Klapka György és Deák Ferenc utcák sarkán.

Szólj hozzá! 6 hozzászólás

  • Tódor szerint:

    Nem fogjuk sajnálni, mehetnek!

  • Szilágyi József (Facebook) szerint:

    Nem örülök a hírnek, de a magam részéről, már évek óta bezártam a Citibankot, a kisbetétesekhez nem éppen barátságos üzletpolitikájuk miatt. :(

  • Dániel szerint:

    Na, végre! Undorító volt az ügyfelekkel való bánásmód. Egy átutualásnál miért nekem kell az adatokat egy papíron kitölteni? És ha szóvá meri tenni az ember, akkkor ők vannak felháborodva. Örvendetes, hogy eltakarodnak!

  • Ricsi szerint:

    Fasza! Utálom a bankokat én is, de ott van a számlám. Most vehetem ki más automatából a pénzem extra költségen! Rohadnál meg Orbán!!!

  • Ezzel is szegényebbek leszünk , sajnos minden egyes bankkal ami elmegy kisebb lesz a verseny és jobban ki leszünk szolgáltatva minden munkahely elvesztésével szegényebb lesz a város és a polgárság . Kecskemétről is elmegy pedig az egy prosperáló város Egerhez viszonyítva ?

  • Egri szerint:

    Álmatlanul fogok forgolódni