Skip to main content
A nagy kocsmatúra

Platz Bisztró

By 2014. január 24.szeptember 13th, 20222 hozzászólás

Frissítés: 2022.09.13

A hely neve megváltozott: Platz Bisztró


Első látogatás: 2014.01.24 

Nem szabad hinni a Piaccsarnok melletti Pizza 6 nevének, az apró vendéglátóhely egy közönséges kocsmát takar, pizzára utaló jelet nem találtunk benne.

Hogy sajnos, vagy szerencsére nem találtunk, az persze más kérdés, de sör az volt, úgyhogy nagy bajjal nem kellett szembenéznünk. Az italválaszték egyébként pont olyan, mint maga a talponálló egésze – célratörő. Amolyan kórházlátogatás után-, vagy piacozás előtt/közben/után gyorsan egy sört legurító alkalmatosságnak néztük, meg valószínűleg ennek nézheti más is, mivel ott töltött olyan negyedóránk alatt csak úgy jöttek-mentek benne az emberek. A kocsmával magával a mosdóján kívül nem volt gond, semmit nem tesz azért, hogy szép legyen, de azért nem is engedi teljesen lezülleni magát. Az egyik falként is funkcionáló nagyméretű üveg ablak, valamint bejárat egyébként sokat segít a hangulaton, vegyük akár azt, hogy sok fény van bent miatta, akár azt, hogy kint mindig van látnivaló. Az persze hozzátartozik az igazsághoz, hogy ez a látnivaló igencsak felemás, cudar emberi sorsok sétálgatnak odakint és ebből a kocsma is kap rendesen a vendégei összetételét tekintve. Ettől függetlenül egy rossz szót sem hallottunk, mindenki elvolt magának és ugyan fel véltünk fedezni egy törzsközönséget odabent, az „átjáróház” szerep miatt senkinek nem tűnik fel, ha egy korábban nem látott új arc is betér meginni valamit.

 

Beltér

Vendégek

Kiszolgálás

Mosdó

Ár

Igipop

1

1

3

1

Üveg Kőbányai 240,-

Sasi

3

1

3

2

Erika

2

1

1

1

Átlag pontszám: 1,7

DSC_0534

DSC_0531 DSC_0532A WC is érdekel

 

Szólj hozzá! 2 hozzászólás

  • Gabriella szerint:

    Ennek a pontozásával nem értek egyet,Egyedül Sasi értékelte a legjobban.Ez egy majdnem piachoz tartozó,heterogén összetételű vendégkört fogadó és kiszolgáló egység. Ehhez képest a képek alapján elfogadható a beltér, tisztának látszik,azt,hogy a fogyóeszközök mennyire azt így nem lehet megállapítani.Jó lenne azt hallani,hogy csillogó foltmentes poharat kaptatok a sör mellé. Ami az illemhelyet illeti,sajna nagyon kevés van a városban, ahová szívesen bemennék.Minden névnélkül,pl.van olyan agyon dicsért magát a legjobbak közé soroló ahol télvíz idején nincs egy akasztó ahová a kabátot akaszthatod,, a földre kell ledobni.!!

  • sankesz szerint:

    A „Pizza” az egyik legótvarabb hely a városban…többször volt nagyon csúnya verekedés/ balhézás, zugszesz árusítás. Segélyezés környékén menjetek vissza, az igazi arcát akkor fogjátok látni…és vigyázzatok kifelé menet , ha túl sok pénz maradt nálatok az etnikum jó eséllyel sikátornál ki fog pakolni…mint ahogy volt már arra példa…