Skip to main content
Szabadidő

Gyűlnek a graffitik a legálfalon

By 2014. január 21.4 hozzászólás

2013. novemberének első felében letisztították a legálfalként működő Bástya utcai aluljárót, hogy tiszta felületet adjanak a graffitiseknek – az új festményeket így nem csak könnyebb, de olcsóbb is felvinni. Az elmúlt két hónap alatt már egyre kevesebb helyen fehér a fal, a különösebb értéket nem képviselő tagek mellett néhány graffiti is megjelent, például Mr. Zero kétfalas műve (ez látható az első képen – forrás). Meg van egy rakás kakas is, a vár felőli bejáraton például 23 kicsi, odabent pedig egy nagy.

Forrás: Mr. Zero

DSC_4289 DSC_4290 DSC_4291 DSC_4293

Szólj hozzá! 4 hozzászólás

  • laport szerint:

    Nem úgy volt, hogy elsősorban egri témájú dolgok lesznek fent?

    • Sasi szerint:

      Az ötlet szintjén merült fel annak idején, hogy végül is azóta mire jutottak vele, azt nem tudjuk

  • Egri szerint:

    Értelmes témát, valamit jelentő, képet nem tudnának kitalálni? Nem azt mondom hogy rózsaszín pónilovak szaladgáljanak a virágos réten, de már megint a pszichopata, halálfejes, torz lelkület kivetülését kell nézegetnünk…

  • Egy Egri szerint:

    Egy Egri.
    2013.11.29. 17:51

    Sajnos nem értem az összefüggést: grafiti-aluljáró-főiskola??!!!
    Muszáj egy nagypapának az ötéves unokájával elkerülni az egyébként gyalogosoknak épített aluljárót , csak azért, hogy az unoka ne “ijedjen” meg az ott látható nem túl barátságos képektől?
    Miért nem a főiskola területén építenek egy grafitizésre alkalmas falat??? Egy helyen lenne a művész és az Ő közönsége is.
    A Béke legyen veletek !!
    A véleményem azóta sem változott !!!! 2014.01.24.