Skip to main content
Közlekedés

Már állnak az új buszvárók

By 2014. január 12.10 hozzászólás
closeA bejegyzés régen lett közzétéve, tartalma emiatt már érvényét veszthette.

Alapból is szerettük az ötletet, hogy bővítsék a fedett buszvárók számát, de ezen felül külön nagy pacsi annak, aki helyszínre is szabta őket. Képünkkel ellenkezőleg a Nagyváradi út melletti megálló hétköznapokon általában csordultig telik a környék iskolásaival, így kerülhetett most oda minden bizonnyal a város legszélesebb helyi járatos pavilonja.

DSC_4271

Szólj hozzá! 10 hozzászólás

 • Jön a választás gyorsulnak az események , de ennek most a polgárok a nyertesei így dicséretes ez a gyorsaság

 • Aki ezeket a buszvárónak nevezett nyitott üveg tákolmányokat tervezte, legyártatta, azt állítanám be egy óra hosszára amikor esik az eső, hózápor van és fúj a szél.

 • Sajnos az ilyen buszvárónak nevezett építmény , nagyon sok városra jellemző . A tervezők a kivitelezők, s a város atyák kocsival járnak , így nem is fagyoskodnak .

 • (Facebook) szerint:

  Most tényleg azért nem tudunk örülni az új buszmegállóknak, mert szélsőséges időjárásban nem védenek tökéletesen addig a pár percig, amíg megjön a busz?! :)

 • Több a semminél de valóban nem véd semmitől sem a naphőjétől sem a széltől sem az esőtől , akkor meg mi a funkciója buszmegálló ????

 • (Facebook) szerint:

  Az a funkciója, hogy kényelmesebbé tegye azt a várakozást, ami már magában is egy kényelmi szolgáltatásra történik… :) Le lehet ülni bennük és ha csak nem valami rendkívül rossz idő van, akkor minden felsorolt elemtől védenek (kivéve helyhiány miatt a képen látható megálló a széltől, mert annak nincs oldal-, csak hátfala). Megvan az az áldásos helyzetünk, hogy relatíve gyorsan követik egymást a buszaink, ezért használnak “csak” ilyen várókat. Kb. a gazdagabb világ összes városában. Mindenen lehet elégedetlenkedni és még másnak sem ártunk vele, csak sokkal szomorúbbak lesznek tőle a napok.

 • Oké itt csak az zavarja az embereket hogy készültek kerékpártárolók az Érsekkerti teljesen használhatatlan , a városban a piackörnyéki csúnya otromba , nem felel meg a funkciójának mivel különböző kerékpárok vannak , .A padok megint elég szerencsétlenre sikerültek a piac mellett a virágágyások körül puhafából egy olyan helyen ahol állandóan locsolva lesznek Erre az volt a válasz térbútorok . A buszmegállók esetében felmondásra került a szerződés pont az állapotuk és a funkcióban való alkalmatlanságuk miatt . Annak nyilván örülni kell ha valamit rendbe hoznak kijavítanak vagy újat építenek , de funkciójában nem lettek alkalmasabbak szebbek sem mert nem változott a kivitelük .Még az lett ígérve hogy rongálások esetén rögtön javítják és rendszeresen lesznek takarítva . Ez majd idővel bizonyítást fog nyerni , vagy nem majd meglátjuk .Mindenesetre történt valami változás ami nem csak a szűk belvárost érinti hanem a külső részeket is ez már önmagában pozitív .

 • Géza bácsi szerint:

  Ugyanekkorát építettek a Malom utcai megállóba a GMSZ oldalába.

Hozzászólás írása

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

© Egrinapok.hu 2006