Skip to main content
Más tollából

2014/I. félév szelektív tudnivalói

By 2014. január 8.5 hozzászólás

A jobb fej lakosok szorgalmasan gyűjtögetik a város szelektív zsákjaiba otthon szemetüket, nekik ajánljuk most 2014. első félévének, ilyen jellegű hulladékgyűjtési rendjét utcákra bontva. A szelektív szemétszállító havonta kétszer jön, egyszer a papírért, egyszer pedig a műanyagért, italos kartonért, aludobozért, hasonlókért. A sima kukás minden héten jön, de azért anyatermészet morcos lesz, ha velük vitetjük el az ipari mennyiségű papírhulladékunkat, úgyhogy kéretik élni a szelektív gyűjtés lehetőségével.

A házi szállításon kívül igénybe vehetőek a szelektív szemétszigetek is, ezek az alábbi pontokon találhatóak meg: Hadnagy u.- Rövid u. sarok, Napsugár köz, Mátyás király u.-Aradi u. sarok, Nagyváradi u., Mindszenty G. u. – Petőfi S. u. sarok, Bartók B. tér, Iskola u., Rákóczi u. 100. – parkoló, Malom u., Pásztorvölgy u., Szarvas G. u., Kárpát utcai ltp., Vallon u., Ifjúság u., Berva ltp., Károlyi M. u., Leányka u.-Sport centrum.

Letöltések:

 

Szólj hozzá! 5 hozzászólás

Hozzászólás írása

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

© Egrinapok.hu 2006