Skip to main content
Fejlesztés

Díszkivilágítást kap a szervita templom

By 2013. november 26.4 hozzászólás
closeA bejegyzés régen lett közzétéve, tartalma emiatt már érvényét veszthette.

December közepére eggyel több épület borul fénybe esténként városunkban, eredeti elképzelés szerint ugyanis 15-ig el kellene készülnie a Servita templom díszkivilágításának.

DSC_3157 (1)

Jó idők járnak mostanában a belváros széli templomra, tavaly megszépítették a külsejét, idén pedig este is láthatóvá teszik – ez utóbbi munkára mintegy 3 millió 200 ezer forintot szán a város. A kivitelező az egri székhelyű HÉSZ-VILL Kft. lesz. Bízunk benne egyébként, hogy egy új szokás kezd kibontakozni Egerben, tavaly ilyenkor, gyakorlatilag napra pontosan ugyanis a ferences templom borult fényárba. Annak is örültünk nagyon, csak úgy, mint most a szervitának – ez utóbbit meg ráadásul még kíváncsian várjuk is, hogy hogyan sikerül majd.

Szólj hozzá! 4 hozzászólás

  • Dániel szerint:

    Örvendetes hír! Viszont amit nem értek, hogy a minaretet miért nem világítják ki? Hiszen annak a megvilágítására már költeni sem kellene, mert a díszkivilágítást szolgáló reflektorok már régen köré vannak telepítve. Csak nem világítanak. Sajnos.

  • Dániel szerint:

    És lássatok csodát! Már a minaret is díszkivilágításban pompázik.

Hozzászólás írása

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

© Egrinapok.hu 2006