Skip to main content
Fejlesztés

Díszkivilágítást kap a szervita templom

By 2013. november 26.4 hozzászólás

December közepére eggyel több épület borul fénybe esténként városunkban, eredeti elképzelés szerint ugyanis 15-ig el kellene készülnie a Servita templom díszkivilágításának.

DSC_3157 (1)

Jó idők járnak mostanában a belváros széli templomra, tavaly megszépítették a külsejét, idén pedig este is láthatóvá teszik – ez utóbbi munkára mintegy 3 millió 200 ezer forintot szán a város. A kivitelező az egri székhelyű HÉSZ-VILL Kft. lesz. Bízunk benne egyébként, hogy egy új szokás kezd kibontakozni Egerben, tavaly ilyenkor, gyakorlatilag napra pontosan ugyanis a ferences templom borult fényárba. Annak is örültünk nagyon, csak úgy, mint most a szervitának – ez utóbbit meg ráadásul még kíváncsian várjuk is, hogy hogyan sikerül majd.

Szólj hozzá! 4 hozzászólás

  • Dániel szerint:

    Örvendetes hír! Viszont amit nem értek, hogy a minaretet miért nem világítják ki? Hiszen annak a megvilágítására már költeni sem kellene, mert a díszkivilágítást szolgáló reflektorok már régen köré vannak telepítve. Csak nem világítanak. Sajnos.

  • Dániel szerint:

    És lássatok csodát! Már a minaret is díszkivilágításban pompázik.

Hozzászólás írása

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

© Egrinapok.hu 2006