Skip to main content
A nagy kocsmatúra

Putyi kocsmája

By 2013. november 22.11 hozzászólás

Putyi kocsmáját valószínűleg keveseknek kell bemutatni, a Frank Tivadar utca elején egy igazi egri kultuszhellyel van dolgunk. Azt már messziről leszűrhetjük magunknak, hogy nem egy tiszavirág életű talponállóba készülünk betérni, a Putyin kívül viszonylag kevés vendéglátóhelynek van ugye a tetőre is kiírva cserepekből a neve :)

A jó időben már ikonikusan az ajtó mellett ülő Putyi bácsit elhagyva belépünk a vendégtérbe, mely mindösszesen egy légtérből áll, így legalább nem nehéz kiválasztani az asztalunkat. Ebből egyébként három található odabent 4-4 székkel, valamint kettő odakint, ezek nyilván idényszerűen. Az italválaszték szerény, mondhatnánk, célratörő. Az árak a színvonalhoz mérten magasak, legalábbis mi 300 forintért kaptuk meg a korsó Kőbányainkat, ezt is csak azért, mert Borsodi nem volt. De a kiszolgálás legalább kedves volt. A beltér nosztalgikus, bár azt azért nem árt tisztázni, hogy olyan nosztalgiáról beszélünk, amihez jól jön az alkohol, hogy élvezhetőbbé váljon. Nosztalgikus hely, mely leginkább csak a nosztalgiázni vágyó törzsvendégeknek szól, bár a főiskola közeli épületei miatt fiatalok is betévednek néhanapján. A mosdó családias, textil törölköző és hagyományos szappan várja a vendégeket, de legalább van, úgyhogy egy szavunk sem lehet.

 

Beltér

Közönség

Kiszolgálás

Mosdó

Ár

Igipop

5

1

3

2

Korsó Kőbányai 300,-

Sasi

3

2

4

2

Átlag pontszám: 2,8

putyi

Szólj hozzá! 11 hozzászólás

Hozzászólás írása

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

© Egrinapok.hu 2006