Kereskedelem

Játszóház nyílik a plázában

By 2013. november 21.
closeA bejegyzés régen lett közzétéve, tartalma emiatt már érvényét veszthette.

Régi hiányosságot orvosol december elejétől az Agria Park, városunk egyetlen plázájának emeletén ekkor nyílik meg ugyanis egy játszóház-gyermekmegőrző keverék.

bohockucko

Annak idején írtunk egy cikket a bevásárlóközpont lehangoló állapotáról, mely helyzet azóta jelképes mértékben javult ugyan, de meg semmiképpen sem oldódott még. Továbbra is szomorú élmény felmenni az emeletre, és mindmáig nem értjük, hogy miért nem kezd ezzel semmit az üzletház, de hát ők tudják, lényeg a lényeg, hogy az említett cikkünkben vetettük fel egy gyermekmegőrző ötletét, mint legalább egy üzlethelyiségnyi megoldást a pangás enyhítésére.

Akkori cikkünkben mi egy, a pláza saját zsebéből működő játszóházra gondoltunk a más esetben fennálló bérleti díj kikerülése miatt, most mindenesetre külső kezdeményezésből próbálkozik majd a Bohóckuckó Játszóház és Gyermekmegőrző az első emeleten. Papíron nem tűnik rossz elképzelésnek a szolgáltatás, már csak azért sem, mert a legtöbb bevásárlóközpontban azért szokott lenni egy-egy ilyen lehetőség, bár az igazsághoz sajnos az is hozzátartozik, hogy ezek az üzletek képesek az Agria Parktól jelentősen látogatottabb plázákban is csődbe menni. Kíváncsian várjuk, hogy a miénk melyik kategóriába fog tartozni, persze téve ezt a vállalkozás sikerében bízva közben.

Hozzászólás írása

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

© Egrinapok.hu 2006