Skip to main content
Belvárosi rehabilitáció

Bemutatjuk legújabb büszkeségünket, a Belvrehabot

By 2013. október 31.november 2nd, 20133 hozzászólás

Amikor megtudtuk, hogy indul egy belvárosi rehabilitáció Egerben, törtük a fejünket, hogy ehhez hogyan tudnánk hozzáigazodni mi is. Először egy külön weblapot akartunk, de arról lebeszéltük magunkat, utána született meg a blogon belüli aloldal, csak, hogy azon meg vajmi keveset tudtunk alkotni. Aztán úgy gondoltuk, hogy erre a pár hónapra már jól van az, míg nem eljutott hozzánk a legújabb befejezési határidő a fejlesztésre: 2014. ősze. Úgyhogy végül csak összedobtuk azt a külön oldalt erre a maradék egy évre…

belvrehab

A belvrehab.egrinapok.hu nem jelent különösebb változást annak, akit csak egészséges szinten foglalkoztat a rehabilitáció: az ilyen témájú cikkeink továbbra is ugyanúgy megjelennek itt a blogon, mondhatnánk, minden megy a régiben. Az új oldalunk inkább az elszántaknak szól, amellett, hogy az itteni cikkek is átkerülnek rá, ott már külön fület kapott az összes fejlesztés, rövid leírással és fényképekkel – ez utóbbiakat igyekszünk majd bővíteni. Nem szaporítanánk a szót, akit érdekel, annak ajánljuk legújabb büszkeségünket, a belvrehab.egrinapok.hu -t.

Szólj hozzá! 3 hozzászólás

  • Gabriella szerint:

    ez, igen csak ne lankadjon a lelkesedés !

  • kelemeng szerint:

    Szép munka, hiánypótló.
    Javaslat: a hírlevelek oldalon meg lehetne fordítani a sorrendet, hogy a legújabb legyen felül – így egyszerűbb lenne elérni azt aktuálisat. Ja, és van új hírlevél az eger.hu-n.

    • Sasi szerint:

      Köszönjük! Megtaláltuk az új hírlevelet, fel is töltöttük, a korábbiaknak pedig megfordítottuk a sorrendjét.