Skip to main content
Szabadidő

A VÁROStrOM 2013 játékkártyái

By 2013. szeptember 21.
closeA bejegyzés régen lett közzétéve, tartalma emiatt már érvényét veszthette.

2014 tavaszára készül el egy olyan okostelefonokra szánt alkalmazás, mely játékos formában igyekszik majd bemutatni Egert, elsősorban a fiatalabb generációknak. A célközönség ugyan a 10-14 év közötti fiatalok lesznek, ám idősebbeknek és a turisták mellett az egrieknek is élményt nyújthat majd a program, kíváncsian várjuk.

Ennek a leendő applikációnak a lényegét mutatták be Eger ünnepén a VÁROStrOM 2013 játékkal. Az érdeklődők egy borítékot kaptak az érsekkerti “Mesélő műemlékek” sátorban, benne nyolc játékkártyával és egy ismertetővel. A kártyákon gyakorlatilag egy tematikus idegenvezetés volt található, mely az 1552 évi támadás 7 török lövegállását kereste fel. Az minket már nem érint ugyan, de a játékban részt vevők feladatokat is kaptak (ez is olvasható a lapokon) és ezek megválaszolásával egy versenyben vehettek részt. Alább bemutatjuk a játékkártyákat, eredeti és érdekes ötletnek tartjuk őket, ha nyereményért már nem is, önmagunk szórakoztatására végigjárhatjuk a kijelölt utat – ez a leírás szerint körülbelül másfél óra gyaloglást jelent.

Először az első (tájékoztató) kártya két oldala látható, utána pedig sorban a többi lap tartalmi oldala.

Hozzászólás írása

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

© Egrinapok.hu 2006