Skip to main content
Fejlesztés

Már figyelnek az új kamerák

By 2013. augusztus 1.4 hozzászólás
closeA bejegyzés régen lett közzétéve, tartalma emiatt már érvényét veszthette.

Március végén írtunk róla, hogy tervezik nyolc új térfigyelő kamera kitelepítését Egerben, a fejlesztés azóta el is készült, minap láttuk meg, hogy már elszántan üldözik a bűnt az új készülékek. Sajnáljuk, hogy nem volt nagy hírverése a dolognak, azt is, hogy alig észrevehetőek a kamerák, mert ezeknek a berendezéseknek a legnagyobb ereje alighanem az elrettentésben- és így a biztonságérzet növelésében van, eset utáni alkalmatlanságukat Egerben is többször bebizonyították már.

tanciskolakamera

Mindenesetre immáron 21 darab hasonló kamera található Egerben, a Szépasszony-völgyin és a Mátyás király útin kívül mind a belvárosban – vagy nézőpont kérdése, hogy a volt Tánciskolát, ahová az egyik új szerkezet került, már éppen melyik városrészhez soroljuk. Alább mutatunk egy térképet róluk, sima kék jellel azok a kamerák láthatók, amik eddig is kint voltak, pöttyel megkülönböztetve pedig azok, amik most kerültek ki. Ha nem jelenik meg alább a térkép, ide bökve elérhetjük azt.

Szólj hozzá! 4 hozzászólás

  • Gárdonyi szerint:

    Végre tesznek arra helyre is kamerát, ahonnan becsődülnek a városba rézművesék

  • Jumurdzsák szerint:

    Persze, persze csakis “rézművesék” miatt jó a kamera. Azokat a dolgos, nem “rézműves” felvásárlókat és újraöntőket fölösleges kamerákkal zaklatni. Igaz? Bár én oda is állítanék többet, sőt a városházát is bekameráznám narancsuramékkal együtt.

  • Scheffer Géza szerint:

    Vajon mi indokolja a kamerák koncentrált belvárosban a rendőrséghez rendkívül közeli elhelyezését .Szívesen látnám a kamerák és a város bűneseti térképének összevetését .Vajon miért nincs a Szépasszony völgyben ,a Felsővárosban ,Lajos városban az Egerből ki és bevezető csomópontokon , a buszpályaudvaron , vasútállomáson stb.Vajon mi az a szakmai indok ami ennyire koncentrálja a belvárosnak és ennek is erre a szűk térségére a kamerákat .

Hozzászólás írása

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

© Egrinapok.hu 2006