Skip to main content
Kereskedelem

A legkedveltebb szállodák közt a Hotel Eger

By 2013. május 31.
closeA bejegyzés régen lett közzétéve, tartalma emiatt már érvényét veszthette.

Mintegy 27 ezer ember szavazata alapján állított össze Top100 hazai szállás címmel kiadványt az utazok.hu. A weboldal több kategóriát is megnevezett, így a személyes kedvenc, az interneten fellelhető, a családbarát, a romantikus, a nyugdíjasok által kedvelt és az OTP Szép kártyás címszavak alatt lehetett szavazni a kedvenc szálláshelyünkre. Az értékelési szempontok közt a tisztaság, a biztonság, az elhelyezkedés, a személyzet és az ár-érték arány szerepelt. Az Év Szálláshelye címet a zalakarosi Hotel Karos Spa **** nyerte el. Városunkból a Hotel Eger Park **** jutott be az élmezőnybe, Eger legnagyobb, több mint 200 szobás szállodakomplexuma a nyugdíjasok körében bizonyult a legkedveltebbnek – a kategória első helyén végzett. Jó hír továbbá, hogy a szomszédos egerszalóki Shiraz Hotel több ponton is visszaköszönt, a Szép kártyás szállók közt a második, a romantikus kategóriában az első, mindent egybevetve pedig szintén az ország második legkedveltebb szálláshelyének bizonyult.

Hotel Eger wellness

A Hotel Eger beltéri wellnessrészlege – Forrás: Hotel Eger

Akit ennél mélyebben érdekel a téma, az az alábbi weboldalra bökve akár rendelhet is magának egyet az említett kiadványból.

Hozzászólás írása

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

© Egrinapok.hu 2006