Skip to main content
Belvárosi rehabilitáció

Elkészült a Senátor ház homlokzata

By 2012. október 30.2 hozzászólás

A Belvárosi rehabilitáció első elemeként október végére befejeződött a Kis Dobó téren álló Senator ház homlokzatának felújítása. Az alig négy hét alatt lezajló beruházás eredményeképp mintegy 246 négyzetméteren szépült meg az 1600-as évek végén épült szálloda utcafrontja, a munkák befejeztével pedig nem csak a sokat fotózott barokk ház-, de a megyeszékhely egyik leghangulatosabb tere is méltóbb megjelenést nyert magának. Az állványok lekerülésével a munkák miatt ideiglenesen bezárt földszinti étterem is hamarosan újra megnyitja kaput.

Szólj hozzá! 2 hozzászólás

  • simi szerint:

    Nagyon szép lett, remélem, hogy a többi elem is hasonlóan méltó lesz a híres egri belvároshoz. NAgyon rá fért már a felújítás:)

  • valaki szerint:

    Tényleg szép és örülök, hogy a Dobó tér felújításra kerül, viszont ne feledkezzenek meg a Széchenyi útról sem, hiszen rengeteg régi ház áll ott. A legtöbb borzasztó állapotban van, néhol szinte veszélyesen meg vannak repedezve a falak. Ott sem ártana egy kis „smink”. Hiszen arra is járnak turisták és elég gáz, ha belül csicsás, kívül ka..ás….. :)
    Bocsánat!