Skip to main content
Közlekedés

Kész az utólagos akadálymentesítés

By 2012. augusztus 21.
closeA bejegyzés régen lett közzétéve, tartalma emiatt már érvényét veszthette.

Mint arról mi is hírt adtunk, idén áprilisban három gyalogátkelőhelyet tettek biztonságosabbá a 25-ös számú főút mentén, összesen mintegy 23 millió forintból. A kivitelezés ugyan befejeződött tavasszal, maga a beruházás viszont félkész maradt – a Vallon utcánál adminisztratív akadályok miatt maradt sötét a kitelepített hat lámpa, a Külső sor utcánál pedig az akadálymentesítésre kellett tovább várni. Ez utóbbi készült el most augusztusban, a Mátyás király utcán zajló közműépítés befejeztével megemelték a járdaszintet a kereszteződésben, ezzel immáron nem csak biztonságossá-, de könnyen használhatóvá is tették az átkelőhelyet.

Némi szépséghibája a történetnek, hogy a Vallon utcánál még mindig várni kell a sárga villogók bekapcsolására, jelenleg bizonytalan ideig. Másfél hónapja tett nyilatkozatában, Simon Lajos, a Magyar Közút Forgalomtechnikai Osztályvezetője júliust említett lehetséges hónapként a végleges átadásra, a beüzemelés viszont mindmáig várat magára.

Hozzászólás írása

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

© Egrinapok.hu 2006